«Στάζει μέλι» ο Άδωνης για Μενδώνη: H αποτελεσματικότητα της έφερε και το μίσος της Αριστεράς εναντίον της

Στο πλευρό της Λίνας Μενδώνη, η οποία παραμένει στη υπουργός Πολιτισμού παρά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας στην υπόθεση Λιγνάδη, στέκεται ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης

NewsRoom 22/02/2021 | 21:31

Ο υπουργός Ανάπτυξης, πιστός στην κυβερνητική ομερτά, σε ανάρτηση του όχι μόνο  καλύπτει την Λίνα Μενδώνη για την υπόθεση Λιγνάδη, αλλά την εκθειάζει αναφέροντας  ότι είναι εκείνη που  ως « ΥΠΠΟ ξεμπλόκαρε όλες τις μεγάλες επενδύσεις που ήταν εκεί σταματημένες χρόνια».

Ο Άδωνης Γεωργιάδης, είναι γνωστό ότι όταν τάσσεται κάπου ξεχνάει να δει ορισμένα γεγονότα (κάνοντας μετά αναδιπλώσεις ότι δεν το γνώρισε η δεν το πληροφορήθηκε) ότι επί ημερών της υπουργού Πολιτισμού αποφασίστηκε κόντρα σε όλους τους αρμόδιους φορείς η μετακίνηση των αρχαιοτήτων από τον σταθμό Βενιζέλου στο Μετρό Θεσσαλονίκης, καθυστερώντας περαιτέρω την παράδοση του έργου.
Επίσης, μεταξύ άλλων, επί υπουργίας Μενδώνη ξεκίνησε η εμπορευματοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς καθώς με νέο νόμο δόθηκε η δυνατότητα στον δανεισμό αρχαιοτήτων στο εξωτερικό για 50 χρόνια.

«Η αλήθεια δεν φτάνει να λέγεται αλλά πρέπει να λέγεται και στην σωστή στιγμή», όπως σημειώνει και ο υπουργός Ανάπτυξης, ο οποίος προσθέτει ότι η αυτή η εν λόγω αποτελεσματικότητα της κας Μενδώνη έφερε και «το μίσος της Αριστεράς εναντίον της. Την θεωρώ εξαιρετική συνάδελφο».

Άδωνης είναι αυτός...πάλι θα τον προλάβουν όμως οι εξελίξεις και θα αναδιπλώσει