Σταμάτης Κραουνάκης: Το Πολυτεχνείο ακόμα ενοχλεί…

«Είμαστε η γενιά που κάναμε σκασιαρχείο για να πάμε στα βιβλιοπωλεία» είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης σήμερα μιλώντας Στο Κόκκινο και τόνισε «πως δεν πρόκειται να το βουλώσουμε όσο φόβο και να μοιράσει η κυβέρνηση των κτηματομεσιτών που ρημάζει τη χώρα δυο χρόνια τώρα».  

Όσο το Πολυτεχνείο και οι μνήμες του φαίνεται ακόμη να ενοχλούν ορισμένους, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, Σταμάτης Κραουνάκης επαναφέρει τις δικές του μνήμες και τα όσα έζησε εκείνη την περίοδο ως νεαρός. «Θυμάμαι τον τρομερό ήχο της εισβολής, τις κραυγές και το στριγγό ήχο από τα κάγκελα που τσακίζονται. Θυμάμαι τον ήχο των διαδηλώσεων τότε και τον συγκρίνω με τον ήχο τώρα, που μυρίζει λεξοτανίλ» τόνισε, μιλώντας «Στο Κόκκινο».

«Έγινε θυσία μιας γενιάς ολόκληρης. Ο ήχος της διαδήλωσης τότε ήταν τρομερός, υπάρχει πτώση σήμερα στο αίσθημα. Η αυτοβύθιση ενός λαού στα απόλυτα έσχατα λες και χρειάζεται αυτός ο λαός την απόλυτη πτώση για να ξεσηκωθεί!»
«Είμαστε η γενιά που κάναμε σκασιαρχείο για να πάμε στα βιβλιοπωλεία» είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης και υπογράμμισε «πως δεν πρόκειται να το βουλώσουμε όσο φόβο και να μοιράσει η κυβέρνηση των κτηματομεσιτών που ρημάζει τη χώρα δυο χρόνια τώρα».

«Ό,τι και να έγινε από τότε, ένα πρέπει να μην ξεχνάμε: Το Πολυτεχνείο έριξε τη Χούντα, το Πολυτεχνείο δεν έγινε από κανένα κόμμα. Ήταν αυθόρμητη εκδήλωση των φοιτητών». «Έχει πάρα πολύ κόσμο φέτος στο Πολυτεχνείο, γιατί έχει μπαφιάσει πια ο κόσμος και το βλέπω και στο Άλσος. Έχει ανάγκη η κοινωνία να εκφραστεί».

ΣΥΡΙΖΑ για Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας: Ο Δημητριάδης άδειασε Μητσοτάκη και ακύρωσε όλες τις δικαιολογίες του

Επιτροπή Θεσμών

ΣΥΡΙΖΑ για Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας: Ο Δημητριάδης άδειασε Μητσοτάκη και ακύρωσε όλες τις δικαιολογίες του

Ξεκάθαρες απαντήσεις απαιτεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τον ισχυρισμό του Γρηγόρη Δημητριάδη…

Περπατούσε και πέθανε ξαφνικά – Έντρομοι οι περαστικοί με τον ξαφνικό θάνατο άνδρα στα Τρίκαλα

Περπατούσε και πέθανε ξαφνικά – Έντρομοι οι περαστικοί με τον ξαφνικό θάνατο άνδρα στα Τρίκαλα

Τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του 62χρονου στα Τρίκαλα αναμένεται να καταδείξει η νεκροψία…