"Στα τάρταρα" η δημοτικότητα του Ολάντ

Προσπαθεί αλλά δεν μπορεί να... το σώσει ο Φρανσουά Ολάντ. Στην τελευταία μέτρηση του Ifop για την εφημερίδα Le Journal du Dimanche η δημοτικότητα του Γάλλου προέδρου μετρήθηκε μόλις στο 20%. Έχοντας ήδη διανύσει 3,5 από τα 5 χρόνια της θητείας του στο Ελυζέ, ο Ολάντ πρέπει να κάνει θαύματα για να έχει πιθανότητες επανεκλογής το 2017.

francois hollande 1

Προσπαθεί αλλά δεν μπορεί να… το σώσει ο Φρανσουά Ολάντ. Στην τελευταία μέτρηση του Ifop για την εφημερίδα Le Journal du Dimanche η δημοτικότητα του Γάλλου προέδρου μετρήθηκε μόλις στο 20%. Έχοντας ήδη διανύσει 3,5 από τα 5 χρόνια της θητείας του στο Ελυζέ, ο Ολάντ πρέπει να κάνει θαύματα για να έχει πιθανότητες επανεκλογής το 2017.

Συγκεκριμένα, οι ερωτηθέντες που δηλώνουν ευχαριστημένοι από το Γάλλο πρόεδρο έπεσαν στο 20%, έναντι 23% το Σεπτέμβριο, σε δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας Le Journal du Dimanche. Τα αντίστοιχα ποσοστά είχαν αγγίξει το 29% τον Ιανουάριο, όταν η κοινή γνώμη επαίνεσε τον Ολάντ για τη στάση του στις επιθέσεις ισλαμιστών μαχητών στο Παρίσι.

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

σφαιρα

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

Αδέσποτη σφαίρα εντοπίστησε σε προαύλιο δημοτικού σχολείου στη Δυτική Αττική, επαναφέροντας μνήμες από την τραγωδία…