Σπύρος Μπιμπίλας: «Μα είμαι ολόιδιος με τον Μέγα Αλέξανδρο!»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας καλεσμένος στην εκπομπή [email protected] μίλησε για την ομοιότητά του με τον Μέγα Αλέξανδρο.

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή «[email protected]» που βρέθηκε καλεσμένος ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε μεταξύ άλλων για τη συμμετοχή του στη διαφήμιση με τον Γιώργο Μάγκα, για τον ρόλο του στο «The Crown», αλλά και για την ομοιότητα του φυσιογνωμικά με τον Μέγα Αλέξανδρο.

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά το θέμα της ομοιότητάς του με τον Μέγα Αλέξανδρο, ο ηθοποιός σχολίασε τη viral φωτογραφία του στο «πλευρό» του αυτοκράτορα της Μακεδονικής αυτοκρατορίας λέγοντας τα εξής: «Αυτή τη φωτογραφία την έχει τραβήξει ο Γιώργος Μιχαηλίδης, ο σπουδαίος σκηνοθέτης. Εάν αυτό είναι αμφισβητήσιμο… μα είμαι ολόιδιος!», ενώ αποκάλυψε ότι του είχε γίνει πρόταση να υποδυθεί τον ιστορικό Μακεδόνα στρατηγό σε μικρή ηλικία.

«Κάποιοι λένε ότι όλοι έχουμε τούρκικο αίμα. Εγώ έχω και αρχαιοελληνικό, γιατί έχω αυτό το πρόσωπο. Ξέρω ότι γι’ αυτά που λεώ θα γραφτούν πάλι αηδίες» δήλωσε ο ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο:

Όσον αφορά στον ρόλο του στο «The Crown» και στη σκηνή που κόπηκε ανέφερε: «Έκανα στον Γιάννη Λάτση, σε μία σκηνή 5λεπτη. Πληρώθηκα πάρα πολύ καλά. Έκατσα μία εβδομάδα στη Μαγιόρκα με βοηθό, γιατί δεν ξέρω καλά αγγλικά. Με περιμένανε όλοι. Στους τίτλους υπάρχει το όνομα και το όνομα του ρόλου, γεγονός που δείχνει ότι διακιούμαι δικαιώματα. Πέρασα ακροάσεις, δεν μπήκα έτσι. Εμένα με πήρε η art director από την πλευρά την ελληνική και μου ανακοίνωσε ότι κόπηκε η σκηνή, μου εξήγησαν αργότερα τον λόγο».