Σπάρτη: Βίντεο και φώτος από την αεροπορική τραγωδία

Δυστύχημα σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο στην περιοχή Πυρί, κοντά στο Λευκόχωμα Σπάρτης, καθώς διθέσιο ιδιωτικό αεροπλάνο κατέπεσε αμέσως μετά…

sparti1

Δυστύχημα σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο στην περιοχή Πυρί, κοντά στο Λευκόχωμα Σπάρτης, καθώς διθέσιο ιδιωτικό αεροπλάνο κατέπεσε αμέσως μετά την απογείωσή του, παρασύροντας στο θάνατο τους δύο επιβαίνοντες. Όπως βλέπετε στις εικόνες που ακολουθούν, το αεροσκάφος έπεσε 15 μόλις μέτρα έξω από την περίφραξη του αεροδρομίου, μέσα σε παρακείμενο ελαιώνα.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας διερευνά τα αιτία του τραγικού δυστυχήματος, το οποίο σημειώθηκε περίπου στις 10 το πρωί.

Η επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

“Επιχείρηση απεγκλωβισμού, στις 10.21΄ σήμερα, πραγματοποίησε η Υπηρεσία μας, πλησίον του αεροδρομίου Λευκοχώματος στη Σπάρτη.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το ιδιωτικό αεροσκάφος τύπου AVENTURA II, διθέσιο υπέρ ελαφρού τύπου αμφίβιο, στο οποίο επέβαιναν ο Χ.Δ. ετών 52 και ο Χ.Π. ετών 35, προσέκρουσε σε ελαιώνα πλησίον του αεροδρομίου.

Η κινητοποίηση της Υπηρεσίας μας υπήρξε άμεση. Συνολικά στο συμβάν έλαβαν μέρος δεκατέσσερις πυροσβέστες με πέντε οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν τους πιλότους και τους παρέδωσαν σε δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Το όλο έργο συντόνιζε αρχικά ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λακωνίας πύραρχος κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, έως ότου αφίχθη ο διοικητής Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου αρχιπύραρχος κ. Κωνσταντίνος Γιόβας, ο οποίος και ανέλαβε εξ ολοκλήρου το συντονισμό”.

 

 



Πηγή: laconialive.gr

               

Θρίλερ με τους πληροφοριοδότες που μίλησαν για τα ελαττώματα παραγωγής στην Boeing – Βρέθηκε και ο δεύτερος νεκρός

ap boet5

Θρίλερ με τους πληροφοριοδότες που μίλησαν για τα ελαττώματα παραγωγής στην Boeing – Βρέθηκε και ο δεύτερος νεκρός

Σαν σε ταινία βρέθηκε νεκρός και ο δεύτερος πληροφοριοδότης που μίλησε για τα ελαττώματα της…

Συγκλόνισε η Μαρία Μπακοδήμου: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και ήταν πολύ δύσκολο»

mpakodimou 4

Συγκλόνισε η Μαρία Μπακοδήμου: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και ήταν πολύ δύσκολο»

Μάλιστα η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε ότι όταν συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν ανήλικη