Σοκαριστικό βίντεο από Χαλκίδα: Αυτοκίνητο χτυπάει και εγκαταλείπει δικυκλιστή

Τρομακτικές οι εικόνες που έρχονται από δρόμο της Χαλκίδας, όπου αμάξι χτύπησε και εγκατέλειψε δικυκλιστή

5481974

Σοκ και τρόμο προκαλούν οι εικόνες που έρχονται από δρόμο της Χαλκίδας οι οποίες δείχνουν ένα συμβάν που έγινε στις 20 Μαρτίου, όπου αμάξι χτύπησε δικυκλιστή και στη συνέχεια τον εγκατέλειψε.

Πιο συγκεκριμένα, όπως θα δείτε και στις παρακάτω εικόνες, το μηχανάκι μπήκε σε ένα στενό της οδού Αλιβερίου και το αυτοκίνητο ερχόμενο απ’ την άλλη το χτυπάει σφοδρά. Μετέπειτα και ενώ ο δικυκλιστής είναι τραυματισμένος κάτω, ο οδηγός του αυτοκινήτου πατάει γκάζι και φεύγει με τεράστια ταχύτητα, ενώ λίγο πιο κάτω βρισκόταν η Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας.

Ο οδηγός της μηχανής, ο οποίος ευτυχώς δεν τραυματίστηκε πολύ βαριά, μιλώντας στο EviaZoom.gr τόνισε ότι υπάρχουν παραλήψεις απ’ τις αρχές και ότι κάνει έρευνα μόνος του.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: «Με εγκατέλειψε υπάρχει βίντεο από μαγαζί δίπλα, η αστυνομία απ΄ότι βλέπω δεν ασχολείται… Εγώ ήμουν με μία βέσπα με ένα Beverly τρακοσάρι, ανέβαινα την Αλιβερίου και στο 12ο το σχολείο βγήκε Peugeot μαύρο 206 απ΄ ότι θυμάμαι καλά γιατί υπάρχει και βίντεο.

Με χτυπάει και με εγκατέλειψε. Από τότε δεν έχω βρει άκρη. Πήγα το βράδυ στο νοσοκομείο, δεν κάλεσε εκείνη την ώρα ασθενοφόρο, ήρθε η αστυνομία, ήρθε η Τροχαία, κατέγραψε το συμβάν και μετά από 2 ώρες πήγα στο νοσοκομείο γιατί πόναγε πολύ το γόνατο μου και ο σβέρκος μου. Και βέβαια την άλλη μέρα όλο μου το σώμα με τέτοιο κρότο που έφαγα. Αυτό έγινε Τετάρτη βράδυ 9 η ώρα.

Εγώ απλά σας λέω δεν βρίσκω άκρη με κανέναν πλέον… Εγώ από την έρευνα που έχω κάνει μόνος μου μαζί με την οικογένεια μου και τα παιδιά μου το μόνο που ξέρω είναι ότι κατέβαινε την Αλιβερίου δεν πήγε στον Βέλλιο κάτω, έστριψε αριστερά, βγήκε στον Παπακυριακού, ο Παπακυριακού δεν μου δίνει τις κάμερες, δηλαδή να του πω να πάρουμε μόνο την πινακίδα… Η αστυνομία τώρα με κοροϊδεύει, έχω πάει τρεις μέρες συνεχόμενα εκεί. Μου λέει “θέλουμε να πάρουμε χαρτί από το νοσοκομείο” και τους λέω “ρε παιδιά ήρθε εκεί ο Κώστας ο αστυνόμος που τον είδα και σήμερα…

Ήρθε εκεί το κατέγραψε, είδε ότι έγινε. Και πέρασε μετά από 30 δευτερόλεπτα, ήτανε 4 άτομα μέσα και τους σταμάτησα… Και λέω “παιδιά με τρακάρε ένα Peugeot μαύρο και έφυγε”. Με χτύπησε με τουλάχιστον 60 – 70 χιλιόμετρα… Δεν έχει βρεθεί… Πέρασε από τον Παπακυριακού, κατέβηκε όπως είναι την Αλιβερίου, έκανε αριστερά πήγε στον Παπακυριακού έστριψε δεξιά, γιατί πήγα στους ταξιτζήδες στα ΚΤΕΛ, έψαξα όλα τα αυτά τα τετράγωνα γύρω γύρω…»

Ειδήσεις σήμερα:

Γυναικοκτονία Άγιοι Ανάργυροι: Η τηλεφωνήτρια της Άμεσης Δράσης άκουγε ζωντανά τη σφαγή της 28χρονης – Βίντεο σοκ λίγα λεπτά μετά το έγκλημα

Νίκος Καρβέλας: Επεισοδιακή συνέντευξη με… βόθρους και ακαθαρσίες (video)

Μαρίνα Σάττι: Πένθος για την τραγουδίστρια – Πέθανε ο πατέρας της

Απάντηση Ακρίτα στον Άδωνι Γεωργιάδη για την Μαρέβα Γκραμπόβσκι: «Όχι νταηλίκια σε μένα!»

Συγκλόνισε η Μαρία Μπακοδήμου: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και ήταν πολύ δύσκολο»

mpakodimou 4

Συγκλόνισε η Μαρία Μπακοδήμου: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και ήταν πολύ δύσκολο»

Μάλιστα η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε ότι όταν συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν ανήλικη

Οργισμένη ανάρτηση Κασσελάκη: «Ο Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός που επί των ημερών του αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος»

6182087

Οργισμένη ανάρτηση Κασσελάκη: «Ο Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός που επί των ημερών του αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος»

Ευθεία επίθεση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης σχετικά με την αποφυλάκιση του…

Θρίλερ στο Κιλκίς: Επιτέθηκε στους γονείς του και απείλησε αστυνομικούς με τσεκούρι – Έσπασε και το περιπολικό

Τσεκο΄θρι

Θρίλερ στο Κιλκίς: Επιτέθηκε στους γονείς του και απείλησε αστυνομικούς με τσεκούρι – Έσπασε και το περιπολικό

Ο 51χρονος άνδρας όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς τους επιτέθηκε εκ νέου με ένα μικρότερο…