Γυναικοκτονία Άγιοι Ανάργυροι: Η τηλεφωνήτρια της Άμεσης Δράσης άκουγε ζωντανά τη σφαγή της 28χρονης – Βίντεο σοκ λίγα λεπτά μετά το έγκλημα

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για την γυναικοκτονία που έγινε 40 μέτρα από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους

Άγιοι Ανάργυροι

Η γυναικοκτονία της 28χρονης κοπέλας έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων από τον 39χρονο σύντροφό της αποτελεί ένα αδιανόητο περιστατικό, καθώς αποτυπώνει με τον χειρότερο τρόπο, την απουσία προστασίας των γυναικών από τους βασανιστές ακόμα και δίπλα από την αστυνομία.

Η γυναίκα είχε μεταβεί στο τμήμα ζητώντας βοήθεια, λόγω της παρουσίας του πρώην συντρόφου της, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της.

Οι αστυνομικοί αντί να τη μεταφέρουν σπίτι με περιπολικό, της είπαν να καλέσει το 100 προκειμένου να μεταβεί στο σημείο όχημα της ΕΛΑΣ, με τον δράστη, να την κατακρεουργεί μόλις βγήκε από το τμήμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η τηλεφωνήτρια του κέντρου στην Άμεση Δράση άκουγε σε ζωντανή μετάδοση τη δολοφονία της, καθώς δευτερόλεπτα πριν την επίθεση, η 28χρονη είχε καλέσει το 100 προκειμένου να ζητήσει περιπολικό να τη μεταφέρει στο σπίτι.

Την ίδια στιγμή σε βίντεο ντοκουμέντο που δημοσίευσε το OPEN, φαίνεται η σορός της δολοφονημένης κοπέλας έξω από το αστυνομικό τμήμα.

Το παρελθόν του δράστη

Η 28χρονη είχε χωρίσει τον 39χρονο δράστη το 2020., όταν και τον είχε μηνύσει για βιασμούς και ξυλοδαρμούς, ενώ υπήρχαν και ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του. ​​​​​​

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτόπτες μάρτυρες της άγριας δολοφονίας ήταν ο φίλος της κοπέλας, αλλά και ο σκοπός του τμήματος, οι οποίοι δεν έκαναν απολύτως τίποτα για να αποτρέψουν την δολοφονία.