Γυναικοκτονία Άγιοι Ανάργυροι: Είχε ζητήσει συνοδεία περιπολικού το θύμα- Η 28χρονη είχε μηνύσει τον δολοφόνο για ξυλοδαρμό και βιασμό το 2020 (video)

Ένορκη διοικητική εξέταση διατάχθηκε από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή για το τραγικό συμβάν που συνέβη έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, όπου άνδρας μαχαίρωσε την πρώην σύντροφό του.

gynai

Φρικτές είναι οι λεπτομέρειες γύρω από τη σοκαριστική γυναικοκτονία 28χρονης έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων .

«Δεν υπάρχει περιπολικό, πάρε το 100»

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ζευγάρι είχε χωρίσει από το 2020 και τότε η κοπέλα είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του πρώην συντρόφου της για βιαιοπραγία και βιασμό και είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα.

Τη Δευτέρα,  μαζί με έναν φίλο της φάνηκε πως είδε πρώην σύντροφό της να την περιμένει, γι’ αυτό και πήγε στο αστυνομικό τμήμα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως την ενημέρωσαν πως είτε πρέπει να καταθέσει μήνυση είτε να ενημερώσει το κέντρο της Άμεσης Δράσης για να επιληφθεί περιπολικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Open, η άτυχη κοπέλα ζήτησε εκ νέου  αποχωρώντας συνοδεία περιπολικού για να επιστρέψει σπίτι της, καθώς φοβόταν  ωστόσο της απάντησαν ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο και την παρέπεμψαν στην Άμεση Δράση.

Mάλιστα το κανάλι φέρνει στη δημοσιότητα βίντεο – ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη δολοφονική επίθεση που κανείς δεν μπόρεσε να αποτρέψει. Η 28χρονη βγήκε έξω από το αστυνομικό τμήμα, πήγε δίπλα στην σκοπιά, όπου πήρε τηλέφωνο στο 100.

Ο δράστης πήγε αποφασισμένος να σκοτώσει

Εκεί ο δράστης που την ακολούθησε. Πάρκαρε το λευκό σκούτερ (σύμφωνα με φωτογραφία και οσα αναφέρει το policenews) μπροστά από το Αστυνομικό Τμήμα και στη θέα της πρώην συντρόφου όρμησε με μανία επάνω της καταφέρνοντάς της θανάσιμες μαχαιριές στο λαιμό και το κεφάλι. Η κοπέλα σκοτώθηκε ακαριαία από τα πλήγματα που δέχθηκε.

skoyter

 

Μάλιστα, σύφμωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η τηλεφωνήτρια της Άμεσης Δράσης άκουσε τα ουρλιαχτά της κοπέλας, μόλις την μαχαίρωσε

«Δεν την αφήνεις να φύγει από το Α.Τ.»

«Πήγε με το μαχαίρι και την έσφαξε», είπε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Ν/Α Αττικής για το καρτέρι θανάτου.

Ο κ. Καλλιακμάνης άφησε αιχμές για υποστελέχωση των αστυνομικών τμημάτων, κι όπως είπε «η διαδικασία γίνεται αυτεπαγγέλτως από την στιγμή που γίνεται η καταγγελία, αλλά αν δεν έχει ανθρώπους. Για αυτό λέμε να βγουν αστυνομικοί στο δρόμο».

Σύμφωνα με το MEGA εκείνη την ώρα ήταν στο Α.Τ. μόνο ένας αξιωματικός και μια κοπέλα αστυνομικός στο φυλάκιο. «Ένας αξιωματικός και ένας φρουρός, αυτό είναι», είπε για τα βράδια ο κ. Καλλικαμάνης. «Πολλά αστυνομικά τμήματα κλείνουν την νύχτα. Δεν θα πρέπει να υπάρχει περιπολικό; Θα πρέπει να ανταπεξέλθει η αστυνομία αμέσως, όχι να λέει δεν έχω κόσμο», τόνισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

 

ΕΔΕ για την στάση της αστυνομίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντής Αττικής διατάχθηκε ΕΔΕ για τα όσα έγιναν ή δεν έγιναν στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, το μοιραίο διάστημα, το βράδυ της Πρωταπριλιάς. Αντικείμενο της έρευνας αναμένεται να είναι το γιατί αφέθηκε η 28χρονη μόνη της να πάρει τηλέφωνο την Άμεση Δράση και όχι η αξιωματικός υπηρεσίας.