«Σκοτώθηκαν» on air Λιάγκας και αρχιμανδρίτης Σεραφείμ – «Ντροπή σας, πάρτε τον» (video)

Τεράστιος χαλασμός στον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα

liagas2 3 1200x661 1

Χαμός το πρωί στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα, με τον παρουσιαστή να πετάει εκτός σύνδεσης τον αρχιμανδρίτη Σεραφείμ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Σεραφείμ δεν καταδίκαζε με τίποτα το χαστούκι που δέχθηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Αγγελική Δεληκάρη, σε ναό στην Καβάλα, λέγοντας ότι καταδικάζει τον τρόπο που η εκπομπή αντιμετώπισε τα νέα.

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας «βγήκε απ’ τα ρούχα του», τονίζοντας «Ο άνθρωπος δεν χτυπάει πατέρα Σεραφείμ. Με θλίβει το γεγονός ότι ως ιερέας, ένας πατέρας που διδάσκει αγάπη, δεν βρίσκει το θάρρος να καταδικάσει μια πράξη βίας! Με θλίβει».

Στη συνέχεια υπήρχαν φωνές και απ’ τις δυο πλευρές, με τον παρουσιαστή να συμπληρώνει «Η καταδίκη από παπά σας εσάς είναι τιμή μου! Με τιμά! Αφορήστε με κιόλας παπά μου! Ντροπή σας! Πηγαίνετε στον Βελόπουλο να κάνετε εκπομπές μαζί! Ντροπή σας! Πάρτε τον! Πάρτε τον τέλος! Πάρτε τον».

Ειδήσεις σήμερα:

Zantac: Τεράστιες αποζημιώσεις μετά από 4.000 αγωγές – Συνδέουν το φάρμακο με καρκίνο

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Δεν θα γίνει η συναυλία του στο Columbia – Η συγκλονιστική ανάρτηση για όσα ζει αυτές τις μέρες στις ΗΠΑ

Πώς μέσα σε 35 λεπτά ο γνωστός YouTuber Άγγελος Κυρίτσης κάνει φύλλο και φτερό το succes story του Κυριάκου Μητσοτάκη (video)

Τσαγκλή: «Πήρα μια δύσκολη απόφαση» – Το βίντεο που εξηγεί γιατί κατεβαίνει υποψήφια

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…