Πώς μέσα σε 35 λεπτά ο γνωστός YouTuber Άγγελος Κυρίτσης κάνει φύλλο και φτερό το succes story του Κυριάκου Μητσοτάκη (video)

Ένα βίντεο περίπου μισής ώρας που «τσακίζει» όλη την πορεία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Κυριτσης Μητσοτακης

Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αποφάσισε να ασχοληθεί πριν από μερικές ημέρες το κανάλι του Άγγελου Κυρίτση στο YouTube, PCsteps.gr, το οποίο έχει μια σειρά που καταπιάνεται με την επιχειρηματικότητα και πρόσωπα που ασχολούνται με αυτή στις μέρες μας.

Φυσικά ο πρωθυπουργός της χώρας δεν θα μπορούσε να λείπει απ’ τη σειρά αυτή, με τον Άγγελο Κυρίτση να καταρρίπτει μέσα σε μισή ώρα όλο το succes story του… άριστου Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πιο συγκεκριμένα, σε αυτό βλέπουμε τη ζωή του πρωθυπουργού απ’ τα μικράτα του, όταν και βρισκόταν στα πανεπιστήμια του εξωτερικού και βραβευόταν για διπλωματικές εργασίες χαμηλής ποιότητας που είχαν λάθη, μόνο και μόνο επειδή είχε πατέρα τον πρωθυπουργό της Ελλάδας.

Μετέπειτα καταπιάνεται με την πολιτική του καριέρα και τα σκάνδαλα που είχαν μέσα το όνομα του, όπως αυτό της Siemens ενώ παράλληλα αναφέρονται και κάποιες… παράξενες κινήσεις του προέδρου της ΝΔ όσον αφορά τα οικονομικά του.

Μέσα σε αυτό υπάρχει επίσης η αμφιλεγόμενη εκλογή του στο τιμόνι της Νέας Δημοκρατίας, ενώ παράλληλα υπάρχουν και αναφορές σε κάποια περίεργα περιστατικά σχετικά με το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του.

Επίσης, στο βίντεο θα δείτε για τις αγροτικές επιδοτήσεις που έπαιρνε, τη στάση του την περίοδο της πανδημίας και πολλά άλλα… στολίδια του πρωθυπουργού που αν τα γράψουμε θα χρειαστεί να εκδώσουμε βιβλίο.

Δείτε το βίντεο του Άγγελου Κυρίτση:

Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη ο παρουσιαστής Κώστας Μιναρετζής για απόπειρα εκβίασης – Αναζητείται ο Μένιος Φουρθιώτης

«Γεια σου κούκλε, τι κάνεις;» – Ακόμα γελάνε στα social media με την… σεξουαλική παρενόχληση της Κωνσταντοπούλου στον Μπέο

Αρβανίτης: Η αποστομωτική απάντηση στον Ρωμανό – «Από πού με ξέρετε… απ’ το predator;» (video)

Τσαγκλή: «Πήρα μια δύσκολη απόφαση» – Το βίντεο που εξηγεί γιατί κατεβαίνει υποψήφια

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…