Newsroom

Newsroom

Σε βαθμό κακουργήματος διώκονται οι 11 ιερόδουλες

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία των 11 ιερόδουλων που βρέθηκαν θετικές στον ιό του Aids ύστερα από ελέγχους του ΚΕΕΛΠΝΟ.…

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία των 11 ιερόδουλων που βρέθηκαν θετικές στον ιό του Aids ύστερα από ελέγχους του ΚΕΕΛΠΝΟ. Οι 11 ιερόδουλες (9 Ελληνίδες, 1 Πολωνή και 1 Βουλγάρα) που εντοπίστηκαν διώκονται σε βαθμό κακουργήματος, αφού ο εισαγγελέας σχημάτισε δικογραφία με τις κατηγορίες της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, της βλάβης τετελεσμένης και σε απόπειρα και της παράβασης του νόμου περί εκδιδομένων γυναικών. Και οι 11 έχουν πάρει προθεσμία για να απολογηθούν στον ανακριτή την Παρασκευή.

Το Κουτί της Πανδώρας δεν δημοσιοποιεί τις φωτογραφίες θεωρώντας ότι η διαπόμπευση δεν είναι λύση. Συνεπώς και πρακτικά, η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών είναι αίμα στην αρένα της περιέργειας και της κινδυνολογίας και όχι προστασία. Όσοι έχουν συνευρεθεί με ιερόδουλες δίχως να έχουν πάρει προφυλάξεις, πρέπει ούτως ή αλλέως να εξεταστούν αφού πρώτον, δεν έχει διαπιστωθεί η διάσταση του προβλήματος και δεύτερον, επειδή αποτελεί μια υπεύθυνη προσωπική και κοινωνική στάση. Εντωμεταξύ, πάνω από 1000 τηλεφωνήματα έχει δεχτεί το ΚΕΕΛΠΝΟ από άντρες που θέλουν να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις. Οποιοσδήποτε επιθυμεί να εξεταστεί ή και να λάβει κατευθύνσεις και οδηγίες από τον αρμόδιο φορέα για τη συγκεκριμένη λοίμωξη (ΗIV λοίμωξη – AIDS) μπορεί να καλέσει στις υπηρεσίες του ΚΕΕΛΠΝΟ στα εξής τηλέφωνα:

• Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS: 210 72 22 222

• Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ: 210 52 12 054.


Θρίλερ με τους πληροφοριοδότες που μίλησαν για τα ελαττώματα παραγωγής στην Boeing – Βρέθηκε και ο δεύτερος νεκρός

ap boet5

Θρίλερ με τους πληροφοριοδότες που μίλησαν για τα ελαττώματα παραγωγής στην Boeing – Βρέθηκε και ο δεύτερος νεκρός

Σαν σε ταινία βρέθηκε νεκρός και ο δεύτερος πληροφοριοδότης που μίλησε για τα ελαττώματα της…

Συγκλόνισε η Μαρία Μπακοδήμου: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και ήταν πολύ δύσκολο»

mpakodimou 4

Συγκλόνισε η Μαρία Μπακοδήμου: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και ήταν πολύ δύσκολο»

Μάλιστα η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε ότι όταν συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν ανήλικη