Σάμερ Ζερβός: Η Ελληνοαμερικανίδα που σέρνει τον Τραμπ στα δικαστήρια για παρενόχληση

Η αγωγή που έχει υποβάλει εναντίον του Αμερικανού προέδρου μια πρώην διαγωνιζόμενη στο ριάλιτι The Apprentice, το οποίο παρουσίαζε ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να εκδικαστεί κανονικά, σύμφωνα με απόφαση δικαστηρίου της Νέας Υόρκης, που απέρριψε την προσπάθεια του Λευκού Οίκου να αναβληθεί η εκδίκαση.

5b16c1c31dc524675e8b45e5

Η Ελληνοαμερικανίδα Σάμερ Ζερβός, ιδιοκτήτρια εστιατορίου, υποστηρίζει ότι ο Τραμπ την παρενόχλησε σεξουαλικά και κατόπιν την συκοφάντησε, στην προσπάθειά του να την διαψεύσει. Ο Τραμπ από την πλευρά του ισχυρίζεται ότι ως εν ενεργεία πρόεδρος έχει ασυλία και ζητούσε από το δικαστήριο να δώσει εντολή να “παγώσει” η υπόθεση.

Στην ακρόαση σήμερα σε δικαστήριο του Μανχάταν, ο δικηγόρος του Τραμπ Μαρκ Κάσοβιτς ζήτησε να μην προχωρήσει η εκδίκαση μέχρι να αποφανθεί το Εφετείο της Νέας Υόρκης και, αν χρειαστεί, και το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ.

Η δικηγόρος της Ζερβός Μάριαν Γουάνγκ απάντησε ότι πολλοί δικαστές έχουν ήδη απορρίψει το αίτημα του Αμερικανού προέδρου και ζήτησε από τη δικαστή Τζένιφερ Σέκτερ να αποφανθεί υπέρ της συνέχισης της δικαστικής διαδικασίας.

Να σημειωθεί ότι ο Κάσοβιτς είπε στο δικαστήριο, χωρίς όμως να υποβάλει κάποιο επίσημο αίτημα, ότι ίσως επιδιώξει να μην καταθέσουν στη δίκη άλλες γυναίκες που έχουν κατηγορήσει τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση.

Φωτογραφία: The Sun

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

σφαιρα

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

Αδέσποτη σφαίρα εντοπίστησε σε προαύλιο δημοτικού σχολείου στη Δυτική Αττική, επαναφέροντας μνήμες από την τραγωδία…