Πυρ και μανία ο Πορτοσάλτε με τον Μητσοτάκη: «Οι συγγνώμες τέλειωσαν... θα καταλήξει Σεφερλής» (video)

Πυρά εξαπέλυσε ακόμα και ο Άρης Πορτοσάλτε προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τη «συγγνώμη» για την κακοδιαχείριση της κακοκαιρίας 

NewsRoom 27/01/2022 | 16:49

«Πυρ και μανία» έγινε ο Άρης Πορτοσάλτε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη συγγνώμη που ζήτησε στον Ελληνικό λαό εξαιτίας της κακοδιαχείρισης της κακοκαιρίας.

Μάλιστα, σε πολύ έντονο ύφος, ο ίδιος σημείωσε ότι: «Μία συγγνώμη πέρυσι το καλοκαίρι, μία συγγνώμη χθες, οι συγγνώμες τελείωσαν» για να συνεχίσει λέγοντας ότι: «Αυτή ήταν η τελευταία συγγνώμη του Μητσοτάκη. Η συγγνώμη, αν επαναληφθεί, είναι μανιέρα, είναι κωμωδία και θα καταλήξει Σεφερλής».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που εξαπέλυσε επίθεση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Την Τρίτη 25 Ιανουαρίου, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ δήλωσε κατηγορηματικά ότι το κράτος παρέλυσε και κατέρρευσε: 

Αρχικά ανέφερε: «Εδώ έμεινε χωρίς μηχάνημα η Κηφισίας, με ευθύνη της Περιφέρειας Αττικής και της Πολιτικής Προστασίας. Εγώ θέλω να μάθω τι συνέβη. Συνήθως τα τελευταία χρόνια κατέρρεε η Εθνική Οδός. Από το πρωί της Δευτέρας ζητούσαν να μην βγαίνουν οι οδηγοί χωρίς αλυσίδες στην Εθνική Οδό. Εφόσον ήταν έτσι τα πράγματα γιατί δεν έκαναν το ίδιο και στην Αττική Οδό; Δεν ξέρω, να βγουν να τα πουν!»

Ενώ συνέχισε λέγοντας ότι: «Για πάνω από 5 ώρες υπήρχε μία γενική παραλυσία. Δεν ήξερε η Πολιτική Προστασία, η Περιφέρεια, ότι εκεί μέσα έχουν εγκλωβιστεί άνθρωποι; Η προσπάθεια απεγκλωβισμού άρχισε 19:30. Ήταν πολύ αργά. Δεν υπήρξε ούτε ένα μπουκάλι νερό, ούτε ένα μπισκότο», τονίζει, προσθέτοντας ότι έχουμε ένα κράτος το οποίο μας κοστίζει 97,5 δισεκατομμύρια, και το οποίο όμως βούλιαξε».