Newsroom

Newsroom

Πρωτοφανής επίθεση Τραμπ στο CNN (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγες μόνο ημέρες πριν αναλάβει επισήμως τα καθήκοντά του στην Προεδρία των ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου κατά τη διάρκεια της οποίας εξαπέλυσε μια άνευ προηγουμένου επίθεση στο CNN.

587767ef1dc524e8028b4b1c

Ο Τραμπ κατηγόρησε το τηλεοπτικό δίκτυο ότι μεταδίδει ψεύτικες ειδήσεις και στη συνέχεια αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση του CNN, λέγοντας στον δημοσιογράφο του τηλεοπτικού δικτύου Τζιμ Ακόστα: «Δεν θα σας επιτρέψω να υποβάλετε ερώτηση. Μεταδίδετε ψευδείς ειδήσεις». Στις προσπάθειες του ρεπόρτερ να υποβάλει την ερώτησή του, ο Ντόναλντ Τραμπ, απαντούσε «Ησυχία, ησυχία, μην είστε αγενής, δεν θα σας δώσω ερώτηση, μεταδίδετε ψευδείς ειδήσεις»!

Η αντίδραση του Τραμπ οφειλόταν στη δημοσίευση από πλευράς CNN είδησης που τον φέρει να έκανε όργια σε ξενοδοχείο στην Μόσχα, πράγμα για το οποίο ο νέος αμερικανός Πρόεδρος σχολίασε πως «ξέφυγαν πολύ για να το κατασκευάσουν». Το CNN πάντως εξήγησε αργότερα ότι δημοσιοποίησε το θέμα έπειτα από προσεκτικό έλεγχο των στοιχείων.

O αμερικανός Πρόεδρος πάντως δεν φαίνεται να μετάνιωσε καθόλου για την στάση του, καθώς αργά τα μεσάνυχτα ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter σχόλιο στο οποίο ανέφερε: «Είχαμε μια εξαιρετική συνέντευξη Τύπου σήμερα στον Πύργο Τραμπ. Μερικά δίκτυα ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ήταν εκεί, αλλά ο λαός πραγματικά καταλαβαίνει τι συμβαίνει».