Προκαλεί ξανά ο Αυγενάκης: «Aστοχη η ανάρτηση της Στεφανίδη»

Άστοχη χαρακτήρισε ο Λευτέρης Αυγενάκης την ανάρτηση που έκανε στα social media η Κατερίνα Στεφανίδη διαμαρτυρόμενη για το ότι ζητείται από αθλητές που έφεραν μετάλλια στον κλειστό στίβο να επιστρέψουν χρήματα που πήραν ως πριμ από την πολιτεία.

Τα έργα και οι ημέρες του  υφυπουργού  αθλητισμού Λ. Αυγενάκης έχουν αποδείξει ότι τίποτα δεν πάει καλά στον Ελληνικό Αθλητισμό. Είναι πλέον σαφής ο εκνευρισμός του καθώς έχει χάσει προ πολλού τον έλεγχο στο υπουργείο, και έφτασε σε σημείο να  στρέφεται και κατά Ολυμπιονικών! 

Οχι μόνο δεν παραδέχθηκε το «φάουλ» της κυβέρνησης στο θέμα του πριμ των αθλητών που δικαιολογημένα «σήκωσε» η Κατερίνα Στεφανίδη, καθώς όπως ανέφερε η Ολυμπιονίκης  η πολιτεία της ζήτησε πίσω τα χρήματα από το πριμ για το μετάλλιο στο Παγκόσμιο του 2016. Φυσικά υπήρχε μια πρώτη απάντηση από τον Αυγενάκη,  στον ενικό και με “μαγκιά” όπου της ανέφερε : ” Έχεις ήδη ενημερωθεί από 29 Οκτωβρίου, από εμένα & από συνεργάτες της ΓΓΑ, ότι η βούληση είναι ξεκάθαρη: θα λυθεί άμεσα & νόμιμα το ζήτημα. Εκανα σαφές ότι προχωράμε σε νομοθετική ρύθμιση, αφού δεν μπορεί να βρεθεί άλλος τρόπος σε συνεργασία με την Ομοσπονδία. Καλή συνέχεια” 

Σήμερα και μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από τις αντιδράσεις ο υφυπουργός αθλητισμού επέστρεψε με νέα του ανάρτηση κάνοντας  λόγο για… «άστοχη ανάρτηση Ολυμπιονίκη»

«Βιάστηκαν κάποιοι να πετάξουν «δηλητήριο» με αφορμή μια άστοχη ανάρτηση Ολυμπιονίκη την ώρα που ήδη γνώριζαν όλοι οι εμπλεκόμενοι ότι η διαδικασία τακτοποίησης των πριμ έχει προχωρήσει με νομοθετική διάταξη.

Κάποιοι, μάλιστα, έσπευσαν να βγάλουν και ανακοινώσεις ξεχνώντας ότι η προηγούμενη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είχε δαπανήσει αλλού τα θεσμοθετημένα πριμ του 2017, τα οποία ξεπερνούν τα 2,5εκ.€ και δεν τα είχε αποδώσει στους αθλητές ως όφειλε!

Εμείς παραμένουμε αταλάντευτα προσηλωμένοι στο στόχο μας: το νοικοκύρεμα του αθλητισμού, τη διαφάνεια και τη δημοκρατία στο αθλητικό οικοδόμημα.

Παραμένουμε αταλάντευτα προσηλωμένοι στην στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού και των αθλητών

Ποτέ ξανά προηγούμενη κυβέρνηση δεν έχει δώσει τόσα πολλά στην ενίσχυση της βάσης της αθλητικής οικογένειας. Ποτέ ξανά προηγούμενη κυβέρνηση δεν έχει σταθεί τόσο πολύ στο πλευρό των αθλητών και δεν έχει εστιάσει στην ανάπτυξη του αθλητισμού με όρους διαφάνειας και δικαιοσύνης, όπως η εφαρμογή του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων.

Εμείς δεν αποπροσανατολιζόμαστε.

Συνεχίζουμε το έργο μας, παρά τις σειρήνες, μαζί με τη μεγάλη πλειοψηφία της υγιούς αθλητικής οικογένειας».

Φυσικά, ο ίδιος ξέχασε ότι στην πρώτη ανάρτηση του έκανε λόγο για βούληση και όχι ήδη έχει προχωρήσει σε νομοθετική διάταξη. Και εφόσον το έπραξε γιατί ζητάει τα πριμ των ολυμπιονικών πίσω;

 

Δίκη για Μάτι: «Πτώματα σε κατάσταση Πομπηίας- Και που σώθηκα είναι σαν να έχω πεθάνει» – Νέες συγκλονιστικές καταθέσεις

Δίκη για Μάτι: «Πτώματα σε κατάσταση Πομπηίας- Και που σώθηκα είναι σαν να έχω πεθάνει» – Νέες συγκλονιστικές καταθέσεις

«Πτώματα σε κατάσταση Πομπηίας. Καμένα μωρά, καμένες μανάδες. Καίγανε τα πάντα. Ήταν ένα πράγμα ασύλληπτο»,…

Εργατικό ατύχημα στο Ηράκλειο: Συνοδός απορριμματοφόρου έπεσε στο οδόστρωμα με το κεφάλι

Εργατικό ατύχημα στο Ηράκλειο: Συνοδός απορριμματοφόρου έπεσε στο οδόστρωμα με το κεφάλι

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο 56χρονος εργαζόμενος στην Καθαριότητα έχασε την ισορροπία του ενώ βρισκόταν…

Γενναία εξομολόγηση από τη Ρούλα Κορομηλά: «Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει στο σώμα μου»

Γενναία εξομολόγηση από τη Ρούλα Κορομηλά: «Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει στο σώμα μου»

«Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου. Ξεκίνησε…