Newsroom

Newsroom

Πράσινο φως από την Επιτροπή Ανταγωνισμού για το deal Πειραιώς-ΑΤΕ

Το «πράσινο φως» στο deal Πειραιώς – ΑΤΕ έδωσε με σημερινή της απόφαση η Επιτροπή Ανταγωνισμού, όπως σημειώνεται σε σχετική…

Το «πράσινο φως» στο deal Πειραιώς – ΑΤΕ έδωσε με σημερινή της απόφαση η Επιτροπή Ανταγωνισμού, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση που εξεδόθη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «η Ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού, με την υπ’ αριθμ. 549/VII/2012 ομόφωνη απόφασή της, ενέκρινε την κατ’ άρθρο 6 ν. 3959/2011 γνωστοποιηθείσα συγκέντρωση, που προέκυψε από την απόκτηση από την Τράπεζα Πειραιώς των περιουσιακών στοιχείων τής υπό ειδική εκκαθάριση ATEbank».

Είχε προηγηθεί η ανάκληση της άδειας λειτουργίας της ΑΤΕ και η υπαγωγή της σε καθεστώς ειδικής ρύθμισης. Η Επιτροπή Ανταγωνισμού έκρινε ότι η εν λόγω συγκέντρωση που αναφέρεται, πρωτίστως, στον τομέα των τραπεζικών εργασιών, δεν προκαλεί σοβαρές αμφιβολίες ως προς το συμβατό αυτής με τις απαιτήσεις λειτουργίας του ανταγωνισμού στις επιμέρους αγορές στις οποίες αφορά”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Το HOT DOC επίκαιρο όσο ποτέ στο τεύχος πυο κυκλοφορεί φέρνει στο φως της δημοσιότητας άγνωστες πτυχές και κρυφές λεπτομέρειες αναφορικά με το πώς μεθοδεύτηκε το ξεπούλημα της ΑΤΕ στην Τράπεζα Πειραιώς. Μια τράπεζα που μόνο η ακίνητη περιουσία της αγγίζει το 1 δισ. ευρώ πουλήθηκε για 95 εκατομμύρια. Όσο δηλαδή ένα από τα κτίρια που κατέχει.

Μάλιστα η πώληση και πριν από αυτήν η «μη βιωσιμότητα» της ΑΤΕ κατασκευάστηκε με επιμέλεια πολιτική και νομική. Μια σειρά από νόμους από αυτούς που ψηφίζονται σωρηδόν τον καιρό του μνημονίου φωτογραφίζοντας συμφέροντα, ψηφίστηκαν για να νομιμοποιήσουν το σκάνδαλο.

Διαβάστε σχετικά:

Στο HOTDOC που κυκλοφορεί: «Αγόρασαν» την ΑΤΕ για όσο άξιζε ένα κτίριο της

Στο ΗΟΤ DOC που κυκλοφορεί: Πως χάρισαν την ΑΤΕ στην Τράπεζα Πειραιώς

Θρίλερ με τους πληροφοριοδότες που μίλησαν για τα ελαττώματα παραγωγής στην Boeing – Βρέθηκε και ο δεύτερος νεκρός

ap boet5

Θρίλερ με τους πληροφοριοδότες που μίλησαν για τα ελαττώματα παραγωγής στην Boeing – Βρέθηκε και ο δεύτερος νεκρός

Σαν σε ταινία βρέθηκε νεκρός και ο δεύτερος πληροφοριοδότης που μίλησε για τα ελαττώματα της…

Συγκλόνισε η Μαρία Μπακοδήμου: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και ήταν πολύ δύσκολο»

mpakodimou 4

Συγκλόνισε η Μαρία Μπακοδήμου: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και ήταν πολύ δύσκολο»

Μάλιστα η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε ότι όταν συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν ανήλικη