Πολάκης σε Μητσοτάκη: Δεν με είδες στη Βουλή και ανησύχησες;

Με ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης ενημερώνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη πού ακριβώς βρίσκεται

 

 

NewsRoom 02/04/2021 | 20:03

Αμεση ήταν η απάντηση του Παύλου Πολάκη στο ειρωνικό σχόλιο του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή, για την απουσία του από τη σημερινή συζήτηση για την πανδημία. Ο  βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ενημέρωσε τον πρωθυπουργό... πού ακριβώς βρίσκεται για σταματήσει η … «ανησυχία» του  για την απουσία του πρώτου από την Βουλή.  Επισήμανε ότι βρίσκεται στα Χανιά, όπου έκανε μεταξύ άλλων, ένα χειρουργείο, τονίζοντας το γεγονός ότι αυτός έχει δουλειά και δεν είναι κυρίως βουλευτής και πολιτικός. Ανέφερε ακόμα ότι θα επιστρέψει στην Αθήνα το απόγευμα, ενώ προέτρεψε τον πρωθυπουργό να ανησυχεί γιατί σύντομα θα τελειώσει και αυτός και «όλες οι ακρίδες που έφερες στη χώρα και τη τρώνε».

 

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: 

Κυριακο Μητσοτακη!!

Δεν με είδες στη Βουλή και ανησυχησες;;;

Λοιπόν να σε πληροφορήσω:

Κατέβηκα χθες Χανια ,ειδα δυο ασθενείς,έκανα ένα χειρουργειο (γιατί εγώ έχω δουλειά δεν είμαι κυριως βουλευτης και πολιτικος) συναντήθηκα με το Δικηγορικό Συλλογο Χανιων,πήγα στα Σφακια ,έκανα συναντησεις εδώ και έλεγξα την πορεία κάποιων έργων που έχει χρηματοδοτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ,(Φρούριο Φραγκοκαστελλου),μουκανε το τραπέζι ο συντεκνος μου ο Βρανας και έρχομαι το απόγευμα Αθηνα !(όπως σουπε κι ο Αλέξης)

Γι αυτό σου λέω μην ανησυχείς για μενα .Να ανησυχείς που όπου ναναι ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΩΝΕ!!

ΥΓ Παρε και μια φωτογραφία από εδώ που είμαι ΤΩΡΑ