Newsroom

Newsroom

Πλήρης επιβεβαίωση των πληροφοριών για το ποσό των 40.000 ευρώ του συμβολαίου Φουρθιώτη

Πλήρη επιβεβαίωση των πληροφοριών που έδωσε στο Documento πρόσωπο που είχε επισκεφτεί τα γραφεία της εφημερίδας και είχε ενημερώσει τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, παρουσία του Βαγγέλη Τριάντη, σχετικά με το «συμβόλαιο» Φουρθιώτη, αποτελεί το ποσό που φέρεται να πλήρωσε ο Φουρθιώτης στα δύο άτομα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ προέκυψε πως τα δύο αυτά πρόσωπα φέρονται να έλαβαν το ποσό των 40.000 ευρώ για να υλοποιήσουν το «συμβόλαιο» Φουρθιώτη. 

5222379 3

Πλήρη επιβεβαίωση των πληροφοριών που έδωσε στο Documento πρόσωπο που είχε επισκεφτεί τα γραφεία της εφημερίδας είχε ενημερώσει τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, παρουσία του Βαγγέλη Τριάντη, σχετικά με το «συμβόλαιο» Φουρθιώτη, αποτελεί το ποσό που φέρεται να πλήρωσε ο Φουρθιώτης στα δύο άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ προέκυψε πως τα δύο αυτά πρόσωπα φέρονται να έλαβαν το ποσό των 40.000 ευρώ για να υλοποιήσουν το «συμβόλαιο» Φουρθιώτη. Το ποσό αυτό «κουμπώνει» με τις πληροφορίες που είχε το πρόσωπο που επισκέφτηκε το Documento σχετικά με τον άνθρωπο της «νύχτας» με το ψευδώνυμο «ταρίφας». Κατά τον πληροφοριοδότη ο Φουρθιώτης φέρεται να υποσχέθηκε στον «ταρίφα» περί τα 20.000 ευρώ για να υλοποιήσει το μισό του «συμβολαίου» Φουρθιώτη.

Δηλαδή για να πυροβολήσει το σπίτι του παρουσιαστή ώστε να φανεί ότι ο παρουσιαστής κινδυνεύει και άρα κακώς του είχε αφαιρεθεί η «φρουρά» που του είχε παραχωρηθεί. Είναι άγνωστο το ποσό που θα λάμβανε από το Φουρθιώτη εάν αναλάμβανε να υλοποιήσει και το υπόλοιπο μέρος του συμβολαίου που περιλάμβανε το «χτύπημα» κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη και ενός ακόμη δημοσιογράφου.