"Ουρά" του Άδωνη η ΝΔ με αφορμή την εισβολή Σαββίδη στην Τούμπα

Τη γραμμή Άδωνι Γεωργιάδη όσον αφορά τα έκτροπα στην Τούμπα ακολούθησε σύσσωμη η Νέα Δημοκρατία αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι μέσα στο κόμμα υπάρχει μόνο η φωνή του.

NewsRoom 12/03/2018 | 17:17

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά τις αθλιότητες Σαββίδη στην Τούμπα με την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο με όπλο κατάφερε να αυτοεξευτελιστεί με tweet του. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μ΄ έναν συλλογισμό που μόνο ο ίδιος κατάλαβε κατάφερε να καταλογίσει στην κυβέρνηση τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο το βράδυ της Κυριακής.

Έγραψε χαρακτηριστικά ο αντιπρέοδρος του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Το σημερινό δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, τον ΟΣΦΠ, τον ΠΑΟ κλπ. Έχει να κάνει με την Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ που έφθασε στο ακρότατο όριο παρακμής. Οι εκλογές πλέον γίνονται ζήτημα επιβίωσης του Έθνους και η εκδίωξη του ΣΥΡΙΖΑ απαραίτηση προϋπόθεσή της».

Αυτήν ακριβώς τη σκέψη υιοθέτησε ολόκληρη η ΝΔ δια μέσου της εκπροσώπου Τύπου της, και ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη.

Γράφει η ανακοίνωση: «Όσα απίστευτα παρακολουθούμε, πλέον, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι μια ακόμη θλιβερή απόδειξη της παρακμής και της ανυποληψίας που έχει οδηγήσει τη χώρα η καθεστωτική αντίληψη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Γεγονότα, όπως αυτά των τελευταίων ημερών, προσβάλλουν τους πολίτες και εκθέτουν ανεπανόρθωτα την Ελλάδα διεθνώς.

Η Νέα Δημοκρατία πολύ σύντομα θα επαναφέρει τη νομιμότητα, όχι μόνο στα γήπεδα, αλλά σε όλα τα πεδία της δημόσιας ζωής».

Όπως διαβάσατε, ο Άδωνις Γεωργιάδης διαμόρφωσε ξανά την ατζέντα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σύμφωνα με τη λογική Άδωνη και ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ έφταιγε που μπήκε με όπλο στο γήπεδο ο Σαββίδης. Ο ΣΥΡΙΖΑ έφταιγε και για την ταινία στο πρόσωπο του προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο Άδωνις ζήτησε εκλογές. Η ΝΔ πήγε ένα βήμα παρακάτω. Προεξοφλεί ότι αυτές θα γίνουν και θα τις κερδίσει. Μάλιστα, τονίζει πως εκείνη θα επαναφέρει τη νομιμότητα σε όλα τα πεδία της δημόσιας ζωής, ξεχνώντας μάλλον την εμπλοκή υπουργών της στο σκάνδαλο Novartis, τις μίζες της SIEMENS, τα θαλασσοδάνειά της, την καλή της σχέση με τις offshore εταιρίες και φυσικά την ακόμη πιο στενή της σχέση με την νεοναζιστική ακροδεξιά τρομοκρατία.