Οργή στα social το σχόλιο Κασιμάτη για την Φώφη Γεννηματά: «Πιο έγκριτος εμετός δε παίζει»

Οργή  έχει προκαλέσει στα social media το εμετικό άρθρο  του Στέφανου Κασιμάτη για την Φώφη Γεννηματά. Οι χρήστες στο twitter εκφράζουν το ανάθεμα ... στον “ειδικό” στις χυδαιότητες και τις δολοφονίες χαρακτήρα.-«Πυρά» και στον υποψήφιο για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ , Ανδρέα Λοβέρδο για την χλιαρή... αντίδραση του

NewsRoom 28/11/2021 | 13:26

Τρεντάρει δικαίως το ανάθεμα στον υβριστή της απελθούσας προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά,  δημοσιογράφο Στέφανο Κασιμάτη. O γνωστής «ποιότητας» αρθρογράφος  με απίστευτη χυδαιότητα δεν σεβάστηκε ούτε την μνήμη της Φώφης Γεννηματά γράφοντας: «Αξιοσημείωτη ειρωνεία ότι, με τον θάνατό της, η μακαρίτισσα Φώφη προσέφερε στο ΠΑΣΟΚ περισσότερα από όσα είχε προσφέρει με τη ζωή της», προκαλώντας την οργή των χρηστών στα social media που απάντησαν στην χυδαιότητα του, με υποτιμητικά σχόλια αλλά και ύβρεις εναντίον του, Μάλιστα μέχρι και οι Βασίλης Κικίλλιας και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, στράφηκαν εναντίον του.

Εντύπωση προκαλεί επίσης το γεγονός, ότι ενώ σχεδόν όλα τα κόμματα  και οι Βουλευτές (με πρώτους εκείνους του ΚΙΝΑΛ), καταδίκασαν την άθλια προσβολή...του Κασιμάτη,  ο υποψήφιος για την προεδρία του  ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, αρκέστηκε μόνο να πει: «Αύριο έχουμε το μνημόσυνο της Φώφης Γεννηματά. Ο σεβασμός στη μνήμη της είναι κάτι παραπάνω από απλώς επιβεβλημένος»

Με τους περισσότερους χρήστες να αντιδρούν στην απάντηση Λοβέρδου:

 

Οι αντιδράσεις για Κασιμάτη