Όλο το παρασκήνιο από την εισβολή στην παράσταση του Ζαραλίκου - Τι προηγήθηκε, τι ακολούθησε

«Η παράσταση δεν διακόπτεται για κανέναν λόγο», είπε ο Ζαραλίκος

NewsRoom 03/12/2021 | 11:05

Σάλο και μεγάλες συζητήσεις έχει προκαλέσει η είδηση-βόμβα ότι η δημοσιογράφος των Παραπολιτικών Σάσα Σταμάτη, συνοδευόμενη από μπράβους, διέκοψε την παράσταση του κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, φαίνεται ξεκάθαρα η Σάσα Σταμάτη να επιτίθεται λεκτικά στον κωμικό, κατηγορώντας τον μάλιστα ότι για τον «φίλο του τον Μελισσανίδη» δεν λέει τίποτα.

Ωστόσο, σε ρεπορτάζ του στην efsyn.gr, ο Δημήτρης Κανελλόπουλος αποκαλύπτει όλα όσα προηγήθηκαν και όλα όσα ακολούθησαν του περιστατικού που φαίνεται στο βίντεο, σημειώνοντας μάλιστα ότι τα εισητήρια της... ομάδας κρούσης ήταν τέσσερα και αγοράστηκαν όλα στο ίδιο όνομα (όχι της Σάσας Σταμάτη). Το τέταρτο άτομο κατέγραφε την ενορχηστρωμένη επίθεση στο κινητό του, ενώ από τα θεωρεία, δύο άτομα φώναξαν ότι η «κυρία έχει δίκιο».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κανελλόπουλος, η Σάσα Σταμάτη που βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό άρχισε να διαμαρτύρεται όταν ο Χριστόφορος Ζαραλίκος σχολίασε τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Συγκεκριμένα ο Κανελλόπουλος αναφέρει: Μαζί της ήταν άλλα τρία άτομα, είχαν αγοραστεί συνολικά τέσσερα εισιτήρια στο ίδιο όνομα (όχι στο όνομα της Σταμάτη). Η Σάσα Σταμάτη κατέβηκε στη σκηνή μαζί με άλλους δύο, όπως βλέπουμε και στα βίντεο, ενώ ο τέταρτος της παρέας, ένας κουστουμαρισμένος, τραβούσε από την αρχή βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο. Λες και το είχαν σκηνοθετήσει.

«Ντροπή σου που αναφέρθηκες στον Μαρινάκη, είμαι από τη Μάντρα και ξέρω πως βοηθάει πολύ κόσμο» άρχισε να του λέει η δημοσιογράφος των Παραπολιτικών με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο να μην καταλαβαίνει τι γίνεται και, φυσικά, να μην την αναγνωρίζει. Αργότερα πληροφορήθηκε ποια είναι.

Την ίδια ώρα, δύο άλλα άτομα από το κοινό, από τα ορεινά, άρχιζαν να φωνάζουν ότι «έχει δίκιο η κυρία». Ο ένας από τους δύο, μετά το επεισόδιο, πήγε στην τουαλέτα και δεν... επέστρεψε ποτέ.

Οι άνθρωποι του θεάτρου μόλις κατάλαβαν τι συμβαίνει ανέβηκαν στη σκηνή προκειμένου να προστατεύσουν τον Χριστόφορο. Ανησύχησαν προφανώς και δικαίως γιατί πιθανότατα θα διέκριναν κι άλλα πράγματα.

Μετά το επεισόδιο και αφού αποχώρησε η παρέα της Σάσας Σταμάτη, ο Χριστόφορος πήρε το μικρόφωνο και είπε ότι «η παράσταση δεν διακόπτεται για κανέναν λόγο».

Το κοινό άρχισε να τον αποθεώνει, «μπράβο Ζάρα μη μασάς» φώναξε κάποιος και όλοι χειροκροτούσαν για δύο-τρία λεπτά, συνεχόμενα. Μέχρι που ο ηθοποιός τους παρακάλεσε, γελώντας, να σταματήσουν γιατί αλλιώς δεν θα έβλεπαν καν παράσταση. Μετά το τέλος, πολύ κόσμος από τους θεατές περίμενε έξω από το θέατρο τον Χριστόφορο προκειμένου να του μιλήσει κατ' ιδίαν και να του πει κάποια λόγια συμπαράστασης», αναφέρει στο ρεπορτάζ της η efsyn.gr..