Οι πολλές ρακές φταίνε που ο Μητσοτάκης άλλα λέει και άλλα κάνει

Ένα γρήγορο πέρασμα από την πόλη του Ηρακλείου, μερικές χαιρετούρες στο κέντρο και ρακές, ήταν η προεκλογική περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη το Σάββατο.

mitsotakis rakes 620x330 1

Ο πρόεδρος της ΝΔ, φαίνεται ότι δεν την σηκώνει την ρακή, η μάλλον ίσως να είναι η αιτία που άλλα λέει, άλλα κάνει, άλλα εγγυάται ότι… δεν εγγυάται. Σήμερα κατά την επίσκεψη του στο Ηράκλειο (λίγο πριν αναχωρήσει για τα Χανιά όπου θα μιλήσει αύριο βράδυ), μετά τις ρακές εξήγγειλε… τον ΒΟΑΚ, που ήδη είναι σε διαγωνιστική φάση!

Χθες, στη συνέντευξη του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star,  δήλωσε «εγγυώμαι τις 12 συντάξεις οι οποίες σήμερα δεν είναι εγγυημένες. Για το ΕΚΑΣ έχουμε πει ότι από τον επόμενο χρόνο θα μπορούμε να εγγυηθούμε ένα μοναδικό μηχανισμό στήριξης των συνταξιούχων».

Ο πρόεδρος της Ν.Δ.  εμφανίζει ως κομμένη τη 12η σύνταξη και δηλώνει ότι εγγυάται αυτήν και όχι την 13η. Δεν δεσμεύεται επίσης για την επαναφορά του ΕΚΑΣ, καθώς το εγγυημένο εισόδημα για τους συνταξιούχους, στο οποίο αναφέρεται, είναι αγνώστου ύψους και αγνώστου προγραμματισμού. Να τονίσουμε ότι πρόσφατα, είχε κάνει και δηλώσεις για την επταήμερη εργασία, τους “ψυκτικούς από το Περιστέρι”, την πλήρη ιδιωτικοποίηση της Δημόσιας Υγείας, αλλά μετά προσπάθησε να τα πάρει πίσω.

 Φαίνεται τελικά ότι η πολύ ρακή βαράει… κατακούτελα  στο κεφάλι τον πρόεδρο της ΝΔ, που συχνά πυκνά βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του και χάνει ευκαιρία να απολαύσει το τοπικό ποτό, παρέα με τον Λευτέρη Αυγενάκη.   

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

σφαιρα

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

Αδέσποτη σφαίρα εντοπίστησε σε προαύλιο δημοτικού σχολείου στη Δυτική Αττική, επαναφέροντας μνήμες από την τραγωδία…

Ρέθυμνο: Φοιτήτρια καταγγέλλει εισβολή αστυνομικών στο σπίτι της-Προσαγωγές αλληλέγγυων στον λαό της Παλαιστίνης

astynomia rethimno

Ρέθυμνο: Φοιτήτρια καταγγέλλει εισβολή αστυνομικών στο σπίτι της-Προσαγωγές αλληλέγγυων στον λαό της Παλαιστίνης

Αφορμή για την επιχείρηση -σύμφωνα με την καταγγελία- ήταν να βρεθεί ποιος έγραψε συνθήματα υπέρ…