Newsroom

Newsroom

Ο Στεφανάκης περιγράφει πώς σκότωσε τη Φαίη

Δεν είχα πρόθεση να σκοτώσω την Φαίη Μπλάχα είπε στην απολογία του ο κατηγορούμενος Βαγγέλης Στεφανάκης.Ο 29χρονος ισχυρίστηκε στο δικαστήριο «Δεν είμαι δολοφόνος. Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι μπορούσα σηκώνοντας τα χέρια μου να κάνω τέτοια ζημιά σε άνθρωπο» .

59b2726e1dc524ed798b45d6

Η Φαίη Μπλάχα, το βράδυ της 6ης Απριλίου του 2014, είχε καταλήξει στο νοσοκομείο μετά τον ξυλοδαρμό της από τον ερωτικό της σύντροφο Βαγγέλη Στεφανάκη. Σύμφωνα με την  δικογραφία, ο 29χρονος κατηγορούμενος, είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις τόσο με τη Φαίη Μπλάχα όσο και με την αδελφή της, Μαριαλένα, η οποία επίσης είναι κατηγορούμενη στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη για ψευδορκία μάρτυρα και υπόθαλψη εγκληματία.

Τι είπε για το μοιραίο βράδυ

Στις 6 Απριλίου 2014 η Φαίη και ο κατηγορούμενος συναντήθηκαν κοντά στο σπίτι της άτυχης κοπέλας. Νωρίτερα είχαν τσακωθεί στο τηλέφωνο όπως ισχυρίστηκε ο Στεφανάκης ο οποίο της πρότεινε να διακόψουν την σχέση του για να ηρεμίσει .

Όπως είπε ο κατηγορούμενος η ατυχή κοπέλα με ήρεμη φωνή πήρε ξανά τηλέφωνο μετά από 20 λεπτά και αποφάσισαν να συναντηθούν . «Όταν , όμως, συναντηθήκαμε ήταν πολύ νευριασμένη. Πήγαμε λίγο πιο πάνω από το σπίτι της, μου φώναζε. Με χτύπησε με τα χέρια της. Προσπάθησα να την πάρω αγκαλιά . Μου είπε “μου τα έχει πει όλα η Μάνια( έτσι έλεγε την αδερφή της) τα ξέρω όλα”, με κατηγορούσε ότι έχω συνευρεθεί με την αδελφή της αντί για μια φορά 50. Την έσπρωξα, συνέχισε να με χτυπάει. Της έλεγα δεν είναι έτσι. Με χτύπαγε στο πρόσωπο. Την χτύπησα και εγώ με τα χέρια στο πρόσωπο.

Ο κατηγορούμενος είπε στο δικαστήριο ότι δεν λέει ψέματα και αναφέρθηκε επίσης στην προσπάθεια του να μεταφέρει την Φαίη στο νοσοκομείο .Από τις περιγραφές του προκύπτει ότι είχε χάσει την ψυχραιμία του ότι έκλαιγε και ότι ενημέρωσε την αδερφή της για το περιστατικό η οποία όπως ισχυρίστηκε του ζήτησε να πουν ψέματα ώστε να μην μάθει ο πατέρας της την αλήθεια για την ερωτική τους σχέση .

Η δίκη θα συνεχιστεί τη Δευτέρα με την αγόρευση της εισαγγελέως.

Διαβάστε επίσης: Η ιατροδικαστής «γκρέμισε» τους ισχυρισμούς Στεφανάκη για τον θάνατο της Φαίης Μπλάχα

                             Ξεκινάει η δίκη για τη δολοφονία της Φαίης Μπλάχα 

                              Συγκλονίζει ο πατέρας της Φαίης σε τηλεοπτική συνέντευξη (βίντεο)

                              Ισόβια ο Στεφανάκης και 5 έτη η Μπλάχα