Λέσβος: Προκλητικός Άδωνις κατά υγειονομικών που τον αποδοκίμαζαν (video)

Ήρθε για να «εγκαινιάσει» ένα… νοικιασμένο κτίριο για το ΕΚΑΒ

αδονισ λεβσος

Στην τελετή των εγκαινίων των νέων εγκαταστάσεων του ΕΚΑΒ Μυτιλήνης, παραβρέθηκε ο υπουργός Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, με εργαζόμενους των δημόσιων δομών υγείας της Λέσβου και μέλη του Εργατικού Κέντρου, να τον αποδοκιμάζουν, φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβερνητική πολιτικής.

Οι εργαζόμενοι που διαμαρτύρονταν ήταν μόλις λίγα μέτρα μακριά από τις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ, ενώ στο σημείο βρισκόταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που είχαν σχηματίσει κλοιό για να εμποδίσουν τους διαδηλωτές να πλησιάσουν.

Ο Υπουργός ήταν ιδιαίτερα προκλητικός στον λόγο του, καθώς με απαξιωτικό τρόπο αναφέρθηκε στους εργαζόμενους που διαμαρτύρονται λέγοντας ότι δεν εκπροσωπούν κανέναν.

«Δεν είναι σωστό να φωνάζετε την ώρα που διαβάζεται η ευχή από τους ιερείς. Δεν μπορείτε να λέτε «ου», είναι βλάσφημο. Μεγάλη Τρίτη, Φωνή στην ελληνική δημοκρατία δεν έχετε μόνο εσείς, έχουμε και εμείς. Δεν είστε μόνο εσείς εκλεγμένος, είμαι και εγώ που έχω πάρει 68.000 σταυρούς» είπε ο υπουργός Υγείας εν μέσω διαμαρτυριών.

«Αντί να κάνετε αυτά τα καφριλίκια, αν θέλει ένας από εσάς να έρθει να μιλήσει, αν έχετε τα κότσια ελάτε εδώ. Σήμερα έχετε έρθει εδώ να διαμαρτυρηθείτε και να φωνάζετε σαν τους κάφρους, σε τι πράγματα, στα εγκαίνια του νέου κτηρίου του ΕΚΑΒ. Δεν σας φοβόμαστε καθόλου, είστε μία χούφτα, δεν εκπροσωπείτε κανέναν» τόνισε αναφερόμενους στους υγειονομικούς.

«Ο κ. Γεωργιάδης ήρθε για να εγκαινιάσει ένα κτίριο νοικιασμένο που θα στεγάσει το ΕΚΑΒ, ενώ πριν στεγαζόταν σε χώρο του νοσοκομείου», τόνισε ο Αλ. Ζάμπρας πρόεδρος της Ενωσης Ιατρών νομού Λέσβου σχολιάζοντας τις άθλιε δηλώσεις του υπουργού Υγείας για “ανθρωπάκια” όπως είπε απευθυνόμενος στους γιατρούς της Λέσβου που του χάλασαν τη φιέστα.

 

Οκ. Ζάβρας μιλώντας στο Kontra σημείωσε:

«Ο υπουργός εγκαινίασε ένα κτίριο που θα στεγάσει το ΕΚΑΒ, σε ένα νησί που δεν το καλύπτει το ΕΚΑΒ με τις υφιστάμενες βάρδιες, και σε ένα νησί όπου υπάρχουν πολλά προβλήματα. Ζητάμε περισσότερο προσωπικό και ο υπουργός απαντά ότι η λύση που έχει δώσει το υπουργείο για κάλυψη των κενών από γιατρούς φαντάρους ή προσωπικό της Πυροσβεστικής είναι ικανοποιητική».

Δείτε όλες τις δηλώσεις του κ. Ζάβρα

 

Ειδήσεις σήμερα: 

Επικός πιτσιρικάς ξενέρωσε στο λιμάνι του Πειραιά: «Μόλις κατάλαβα ότι σε μια εβδομάδα αρχίζει το σχολείο» (video)

Οικογενειακή τραγωδία στη Σάμο: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα της!

Εγκεφαλικό υπέστη ο δημοσιογράφος Πάρις Καρβουνόπουλος