Newsroom

Newsroom

Εν ψυχρώ δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός άνδρας από πυροβολισμούς

Η εν ψυχρώ δολοφονία έγινε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών που αφορούν παράνομες πράξεις σχετικές με τη διακίνηση ναρκωτικών.

Όπλο

Νεκρός άνδρας που δέχθηκε πυροβολισμούς από διερχόμενο όχημα στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, σε ένα όχημα, χωρίς πινακίδες, που επέβαινα δύο άντρες στα μπροστινά καθίσματα και μια γυναίκα στα πίσω, πυροβόλησαν έναν άνδρα στη μέση του δρόμου, έξω από μεγάλο κατάστημα στη Σταυρούπολη, στην οδό Τσιτσάνη. Εικάζεται ότι τον άτυχο άνδρα πυροβόλησε η γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday, ο νεκρός ήταν περίπου 40 ετών, οι δράστες είναι αλλοδαποί και το φονικό έγινε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών που αφορούν παράνομες πράξεις με επίκεντρο τα ναρκωτικά.

Η ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιεί ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τους δράστες. Ο χώρος που σημειώθηκε το φονικό έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στο σημείο αναμένεται να φτάσει από λεπτό σε λεπτό ιατροδικαστής.

34b92de6 fb57 4834 8866 21f0a7fd5d1f

Παιδική χαρά δίπλα στο σημείο του φονικού

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε απόσταση περίπου δέκα μέτρων από το σημείο της εκτέλεσης του άνδρα υπάρχει μια παιδική χαρά. Αστυνομικές πηγές υποστηρίζουν ότι ευτυχώς λόγω της ημέρας δεν υπήρχε κάποιο παιδί στην παιδική χαρά για να παίξει, διαφορετικά ίσως να είχαμε και άλλα θύματα.

4d7d8cde d992 42cc bb22 b729ce279514

 

Παρακάτω η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το περιστατικό:

«Μεσημεριανές ώρες σήμερα (04-05-2024), στην περιοχή της Σταυρούπολης εντοπίσθηκε νεκρός στο οδόστρωμα, 41χρονος ημεδαπός, φέρων δύο τραύματα από πυροβόλο όπλο.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση του χώρου.

Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».

ΛΑΡΚΟ: Απολύουν 45 εργαζόμενους σε εργολάβο – Τι αποκάλυψε το σωματείο εργαζομένων

ΛΑρκο

ΛΑΡΚΟ: Απολύουν 45 εργαζόμενους σε εργολάβο – Τι αποκάλυψε το σωματείο εργαζομένων

Δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις έργου, εργαζομένων που πρόσφεραν στη ΛΑΡΚΟ μέσω εργολάβου, όπως αποκάλυψε με…