«Ευαγγελισμός»: Σκληρή απάντηση Παπανικολάου σε Γεωργιάδη – «Λέει ψέματα, να τον μαζέψει ο Μητσοτάκης» (ηχητικό)

Κατέρριψε πλήρως τους ισχυρισμούς του Άδωνι Γεωργιάδη, ο γγ της ΟΕΝΓΕ

adonis 5

Αποστομωτική απάντηση στον Άδωνι Γεωργιάδη που έσπευσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, μετά τον σάλο την πρωτοφανή απόφαση να περιθάλπτονται κατά «απόλυτη προτεραιότητα» στον «Ευαγγελισμό», οι VIP επισκεπτές για τον τελικό του Conference League, έδωσε ο γγ της ΟΕΝΓΕ, Παναγιώτης Παπανικολάου.

 

Προκλητικός ο Άδωνης Γεωργιάδης για τους VIP στον «Ευαγγελισμό»: Είναι «υποχρεωτικό» να εξετάζονται κατά προτεραιότητα

 

Ο Π. Παπανικολάου έκανε λόγο για «πλήρη διαστρέβλωση της πραγματικότητας» με τον ίδιο να εκθέτει πλήρως τον υπουργό Υγείας, αναφορικά με το επίμαχο έγγραφο από τον διοικητή του νοσοκομείου. «Δεν μιλάει το έγγραφο για νοσοκομείο αναφοράς. Δεν λέει καμία τέτοια λέξη. Ψεύδεται ο κ. υπουργός» τόνισε χαρακτηριστικά ο γγ της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας μιλώντας στο «TakRadio 98.9».

«Το έγγραφο λέει κάτι τελείως διαφορετικό. Δηλαδή όχι ότι όλοι οι φίλαθλοι, αλλά συγκεκριμένοι VIP που θα μένουν σε τρία ξενοδοχεία πολυτελείας, θα εξυπηρετούνται κατά απόλυτη προτεραιότητα έναντι όλων των άλλων περιστατικών που θα υπάρχουν εκείνες τις τρεις μέρες στον Ευαγγελισμό. Δηλαδή ποιο θα είναι το κριτήριο διαλογής στα επείγοντα» επισήμανε.  «Εδώ τι κριτήριο προτεραιότητας επειγόντων περιστατικών, θα έχουμε;» διερωτήθηκε, τονίζοντας ότι το κριτήριο, με βάση το έγγραφο, δεν θα είναι ιατρικό, αλλά είναι ο ασθενής VIP.

Όπως υπογράμμισε αυτά είναι «απαράδεκτα πράγματα» που «δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ», με τον ίδιο να καταρρίπτει πλήρως την «ψευδοδικιαολογία» – όπως χαρακτηριστικά την αποκάλεσε- του Άδωνι Γεωργιάδη, που έσπευσε να πει ότι ο Ευαγγελισμός είναι πάντα το νοσοκομείο αναφοράς που δηλώνεται σε ανάλογες περιπτώσεις και ότι πρόκειται για μια «υποχρεωτική δέσμευση».

Όπως εξήγησε ο κ. Παπανικολάου «το νοσοκομείο αναφοράς είναι το εξής: θα λέγαμε ποια νοσοκομεία εφημερεύουν τις τάδε μέρες – ας προσθέσουμε και κάποια άλλα σε ετοιμότητα και ας πούμε ότι θα έχουμε τυπικά και ένα μεγάλο νοσοκομείο αναφοράς – αυτό κάναμε πάντα σαν χώρα, σαν υπουργείο Υγείας σε όλες τις παρόμοιες διοργανώσεις και στην Ολυμπιάδα. Και μάλιστα είχαμε πολλά νοσοκομεία αναφοράς».

«Τι σχέση έχει αυτό με το απαράδεκτο αυτό έγγραφο που λέει όχι όλοι οι φίλαθλοι, αλλά συγκεκριμένοι VIP» θα έχουν απόλυτη προτεραιότητα έναντι όλων των υπόλοιπων επειγόντων, υπογράμμισε και τόνισε ακόμα: «Εγώ περίμενα, είχα την αυταπάτη ότι ο κ. Γεωργιάδης θα συμμάζευε λίγο τον διοικητή του Ευαγγελισμού. Τώρα που το πήρε πάνω του, πρέπει ο κ. Μητσοτάκης να μαζέψει τον Γεωργιάδη»,

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Screenshot 2024 06 15 214341

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Οι 53 Φορείς και Συλλογικότητες που αντιτίθενται στην κατασκευή του έργου της Υπερυψωμένης Ταχείας Λεωφόρου…

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Screenshot 2024 06 15 210438

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Μεταξύ των διαδηλωτών στο Παρίσι, ορισμένοι φώναζαν επίσης «Ελεύθερη Παλαιστίνη, viva Palestina» και φορούσαν παλαιστινιακά…