Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

Θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε από τον πρώην σύντροφό της μία γυναίκα από τη Ρουμανία, στο Ηράκλειο Κρήτης.

1100 60343c25 6efb 49de 87e1 679834a1ac5a

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με το τελευταίο να έρχεται από το Ηράκλειο της Κρήτης με θύμα μία γυναίκα από τη Ρουμανία.

Ειδικότερα, η γυναίκα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον πρώην σύντροφό της. Η κοπέλα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σπίτι της ότι ο 47χρονος τη χτύπησε και την έσπρωξε από τη σκάλα.

Στη συνέχεια, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ με τραύματα στο σώμα. Ακολούθησε η σύλληψη του άνδρα, ενώ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Cretalive, οι αστυνομικοί βρήκαν κι ένα μαχαίρι.

Ειδήσεις σήμερα: 

Επικός πιτσιρικάς ξενέρωσε στο λιμάνι του Πειραιά: «Μόλις κατάλαβα ότι σε μια εβδομάδα αρχίζει το σχολείο» (video)

Οικογενειακή τραγωδία στη Σάμο: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα της!

Εγκεφαλικό υπέστη ο δημοσιογράφος Πάρις Καρβουνόπουλος

Πάτρα: Συντετριμμένη η σύζυγος του 58χρονου – «Έπεσε πάνω στο κεφάλι του, μόνο η καρδιά του δούλευε»

πατρα μαραμρα

Πάτρα: Συντετριμμένη η σύζυγος του 58χρονου – «Έπεσε πάνω στο κεφάλι του, μόνο η καρδιά του δούλευε»

Σοκ στην κοινωνία της Πάτρας προκάλεσε ο θάνατος ενός 59χρονου ανθρώπου μετά από πτώση μαρμάρων…

Τα γυρίζει ο καιρός: Κοκτέιλ αφρικανικής σκόνης και υψηλών θερμοκρασιών το Σάββατο

αφρικα

Τα γυρίζει ο καιρός: Κοκτέιλ αφρικανικής σκόνης και υψηλών θερμοκρασιών το Σάββατο

Ο καιρός «τρελάθηκε» καθώς από το καλοκαιρινό σκηνικό, η χώρα αναμένεται να υποδεχθεί μια έντονη…

Final four 2025: Η Μονακό «έσβησε» το ευρωπαϊκό όνειρο του Ολυμπιακού με εμφατική νίκη

fournie

Final four 2025: Η Μονακό «έσβησε» το ευρωπαϊκό όνειρο του Ολυμπιακού με εμφατική νίκη

Ολοκληρωτική και ιστορική αποτυχία του Ολυμπιακού που δεν βλεπόταν χωρίς βοήθειες, η Μονακό έκανε πάρτι…