Newsroom

Newsroom

Ο Σίλας φέρνει το StandUp Comedy στο Τμήμα Επικοινωνίας & ΜΜΕ

Μια άκρως ενδιαφέρουσα και… ιδιαίτερη πρωτοβουλία υλοποιεί σήμερα το απόγευμα το Τμήμα Επικοινωνίας & ΜΜΕ του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

5ab4ee451dc524982f8b45ab

Ο γνωστός κωμικός, Σίλας Σεραφείμ φέρνει το StandUp και συγκεκριμένα την παράστασή του «Η ιστορία του Ελληνικού Έθνους – Αλλιώς» στο Πανεπιστήμιο.

Η παράταση θα ξεκινήσει στις 19:30 το απόγευμα. Την τεχνική υποστήριξη έχει αναλάβει το Εργαστήριο Οπτικοακουστικών Μέσων του τμήματος «ΕΜΜΕ» το οποίο πριν από έναν χρόνο απέκτησε ένα Υπερσύγχρονο τηλεοπτικό στούντιο Full HD.

«Γίνονται διάφορες εκδηλώσεις από το Τμήμα μας. Στα πλαίσια αυτά και η σημερινή παράσταση. Θέλουμε να δώσουμε στους φοιτητές τη δυνατότητα να δουν και να γνωρίσουν το StandUp Comedy», δήλωσε στο koutipandoras.gr ο πρόεδρος του τμήματος Επικοινωνίας & ΜΜΕ, κ. Γιώργος Πλειός.

Την παράσταση «Η ιστορία του Ελληνικού Έθνους. Αλλιώς!» με τον Σίλα Σεραφείμ φιλοξενούν το Εργαστήριο Κοινωνικής Έρευνας στα ΜΜΕ, το Εργαστήριο Πολιτιστικής Διαχείρισης και Τεχνών και το Οπτικοακουστικό Εργαστήριο του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στην Αίθουσα Αγγελοπούλου, Αριστείδου 11, την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018, ώρα 19.30.

Η είσοδος είναι δωρεάν για φοιτητές.

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.