Ν

Ντάμα

Λίγο κερί, λίγο αρνί και το ποδήλατό μου

Εσείς σουβλίσατε αρνί ή βάλατε, όπως εμείς, ένα μικρό κομμάτι κρέας στο φούρνο, έτσι για το έθιμο; Επίσης βγήκατε για ποδηλατάδα αμέσως μετά το φαγητό ή ξεραθήκατε στον ύπνο από τον καθημερινό μαραθώνιο και τη διαρκή προσπάθεια να βγάλετε τον μήνα;

πασχα μητσ

Διότι ο Κυριάκος πήρε το Specialized ποδήλατό του, στο οποίο είχε καλύψει τα σήματα για να μην καταλαβαίνει η πλέμπα την αξία του (η οποία προσεγγίζει τα 8.000 ευρώ) και ενημέρωσε τον δεύτερο, μετά τη Βουλγαρία, πιο φτωχό λαό της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι μια βόλτα με το ποδήλατο βοηθάει στη χώνεψη.

*** Κι όλο αυτά από την Τήνο, όπου πέρασε τις διακοπές του Πάσχα. Στο σπίτι του, βεβαίως βεβαίως, που είναι μεσοτοιχία με το σπίτι του φυγά του σκανδάλου της Siemens, Μιχάλη Χριστοφοράκου. Αλλά ας μιλήσουμε καλύτερα για το εξοχικό του Αλέξη Τσίπρα ή το σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη.

*** Έβγαλε και την καθιερωμένη φωτογραφία με το κερί ανά χείρας, αμέ…

 

*** Δεν έμαθα ακόμη αν πήγαν, όπως πέρυσι, δημοσιογράφοι που ζητιάνευαν να βρεθούν έστω και για λίγο στο σπίτι του, με την ελπίδα ότι θα τους φιλοξενήσει κιόλας. Πέρυσι ξεμπέρδεψε μαζί τους με έναν καφέ στα γρήγορα και τους έστειλε από εκεί που ήρθαν. Άλλο αν αυτοί μετά έλεγαν στα «πηγαδάκια», στην Αθήνα, ότι τους κάλεσε ο ίδιος στο νησί του Αιγαίου.
***Ο Πρόεδρος της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρος, Κωνσταντίνος Μενουδάκος, δεν αποδέχεται, σύμφωνα με την «Εστία», το πόρισμα του εσωτερικού ελέγχου που διεξήχθη στο υπουργείο Εσωτερικών για τη διαρροή των 20.000 περίπου διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ελλήνων του εξωτερικού που είχαν δηλώσει τα στοιχεία τους στην πλατφόρμα που είχε ανοίξει για την επιστολική ψήφο. Επίσης δεν γίνεται δεκτό το ότι η όποια διαρροή είχε γίνει σε χρόνο προγενέστερο της θητείας της νυν υπουργού.

 

*** Όποιος έτυχε να δει δηλώσεις της Κεραμέως μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου, καταλάβαινε…

*** Στην Κέρκυρα ο αντιδήμαρχος έριξε έναν Μπότη στο κεφάλι μιας γυναίκας που πέρασε από κάτω. «Το θέμα έχει λήξει. Είναι ασήμαντο, είναι από αυτά που συμβαίνουν, είναι συνηθισμένα με τόσες χιλιάδες κόσμο που έχουμε στην Κέρκυρα», απάντησε ο δήμαρχος Κέρκυρας, Στέφανος Πουλημένος.

 

*** Επτά άτομα ακρωτηριάστηκαν από βεγγαλικά σε όλη την Ελλάδα. Πραγματικά, δεν ξέρω τι πρέπει να σχολιάσει κανείς γι’ αυτό…

*** Στον Νέο Κόσμο έγινε πάλι πόλεμος.

 

*** Η Λατινοπούλου έκανε το αυγό ή το αυγό τη Λατινοπούλου ;

 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών : H Εμίλια Περέζ κέρδισε τις εντυπώσεις και βάζει υποψηφιότητα για βραβεία

Screenshot 2024 05 19 145142

Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών : H Εμίλια Περέζ κέρδισε τις εντυπώσεις και βάζει υποψηφιότητα για βραβεία

Το θέμα της ταινίας τοποθετείται στο Μεξικό του σήμερα. Η δικηγόρος Ρίτα πρέπει να βοηθήσει…