Πρωτοφανείς σκηνές έξω από το ΟΑΚΑ: Πλήθος κόσμου ώρες πριν αρχίσει το παιχνίδι ΠΑΟ-Μακάμπι

Δεν μπορούν να περιμένουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού το παιχνίδι με την Μακάμπι, γεμάτο το πέταλο των οργανωμένων στο ΟΑΚΑ τουλάχιστον δύο ώρες πριν το τζάμπολ.

oaka

Δεν είναι πάρτι, δεν είναι γιορτή, δεν είναι φεστιβάλ. Είναι 40 λεπτά που ένας ολόκληρος λαός περίμενε 12 χρόνια. Όποιος έχει το προνόμιο να βρεθεί σήμερα στο ΟΑΚΑ,θα ζήσει οχι απλά έναν αγώνα για το εισιτήριο στο Final-4 στο Βερολίνο, απλά και μια αντίδραση στα όσα διαδραματίζονται στην Μ. Ανατολή και την στάση του Ισραήλ απέναντι στην Γάζα.

Οχι δεν απέχει πολύ ο αθλητισμός η ένας αγώνας από την πολιτική. Και αυτό το έδειξαν οι Ισραηλινοί με τις δηλώσεις τους και την έπαρση τους μετά το game 1 στο ΟΑΚΑ. Από την στιγμή που ο Παναθηναϊκος έφερε το παιχνιδι σε 5 game οι Ιρσαηλινοι συνεχίζουν να προκαλούν…λες και τους ανήκει η μπασκετική ευρώπη που απο τύχη παίζουν. Κάπως έτσι ο κόσμος του Παναθηναικού που περιμένει καρτερικά  12 έτη να πάει σε ένα Final -4 ήρθε η στιγμή να το νιώσουν. Και όχι μονο οι φίλοι του Παναθηναϊκου..αλλα και οι Ισραηλινοί. 

 

Κάπου όλα έχουν μια αντίδραση. Από τις 20.000 ανθρώπους που είχαν την τύχη να «κλείσουν» τη θέση τους για αυτή την ιστορική βραδιά. Η οποία δεν ξεκινά ως πάρτι, γιορτή, experience και διασκέδαση. Αυτή τη φορά πρόκειται για αθλητική «μάχη» και όχι μόνο 

Με το που άνοιξαν οι πόρτες του γηπέδου (18:15), χιλιάδες φίλοι του Παναθηναϊκού πήραν τη θέση τους στις εξέδρες, με το πέταλο των οργανωμένων να έχει γεμίσει και τους φίλους του «τριφυλλιού» να δίνουν ήδη το δικό τους χρώμα στο παιχνίδι.

 

 

Με δύο ώρες περίπου να απομένουν για την έναρξη της αναμέτρησης το πέταλο των οργανωμένων είναι σχεδόν γεμάτο, με τους φίλους του Παναθηναϊκού να κάνουν το ΟΑΚΑ να σείεται.

 

 

Είναι ενδεικτικό ότι πολύς κόσμος ήταν στο γήπεδο αρκετές ώρες πριν το τζάμπολ της κρίσιμης αναμέτρησης.

 

 

 

Συναγερμός: Αγνοείται το ελικόπτερο που επέβαινε ο πρόεδρος του Ιράν, Εμπραχίμ Ραϊσί

ραισι

Συναγερμός: Αγνοείται το ελικόπτερο που επέβαινε ο πρόεδρος του Ιράν, Εμπραχίμ Ραϊσί

Σύμφωνα με την κρατική ιρανική τηλεόραση διασώστες αναφέρουν ότι το ελικόπτερο αναγκάστηκε σε ανώμαλη προσγείωση…

Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών : H Εμίλια Περέζ κέρδισε τις εντυπώσεις και βάζει υποψηφιότητα για βραβεία

Screenshot 2024 05 19 145142

Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών : H Εμίλια Περέζ κέρδισε τις εντυπώσεις και βάζει υποψηφιότητα για βραβεία

Το θέμα της ταινίας τοποθετείται στο Μεξικό του σήμερα. Η δικηγόρος Ρίτα πρέπει να βοηθήσει…