Ο Μπερλουσκόνι το παράκανε με το λίφτινγκ - Έγινε... κέρινο ομοίωμα! (εικόνες)

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι μπορεί να είναι 81 ετών ωστόσο, όπως φαίνεται αρνείται πεισματικά να συμφιλιωθεί με την ηλικία του και το χρόνο.

NewsRoom 28/11/2017 | 15:30

Πριν από δύο ημέρες έδωσε το παρόν στο συνέδριο της Forza Italia και πολλοί θα ευχόντουσαν να δουν μόνο την πλάτη του παρά το... ανέκφραστο πρόσωπο του.

Ο ίδιος έμοιαζε περισσότερο με κέρινο ομοίωμα αφού οι πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί και οι εμφυτεύσεις στα μαλλιά του έχουν αφήσει έντονο το αποτύπωμά τους.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας ο οποίος ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή στην πρωθυπουργία, έτσι ώστε να διευρύνει το ρεκόρ του ως ο μακροβιότερος Ιταλός πρωθυπουργός μετά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, έμοιαζε παγωμένος στο χρόνο, έχοντας ένα έντονο μακιγιάζ το οποίο δεν άφηνε να φανεί καμία ατέλεια.

Ο δισεκατομμυριούχος Μπερλουσκόνι υπέβαλε την παραίτησή του το Νοέμβριο του 2011 από πρωθυπουργός της Ιταλίας εν μέσω της αυξανόμενης κρίση χρέους της Ευρωζώνης.

Παράλληλα, ο «Καβαλιέρε» είναι γνωστός για τα καυτά πάρτι που διοργάνωνε στο παρελθόν ενώ το όνομά του έχει ακουστεί σε ερωτικά σκάνδαλα όπως το γνωστό «Ρούμπι-γκέιτ».

Ωστόσο, μια καταδίκη για φορολογική απάτη το 2013 σήμαινε ότι εκδιώχτηκε από την ιταλική Γερουσία και ότι απαγορεύτηκε να κατέχει τα καθήκοντά του.

Επίσης, από το 2013 έχει καταδικαστεί για υπόθεση φοροδιαφυγής και ο ίδιος έχει επιλέξει έναν στρατηγό των Καραμπινιέρων για να πάρει τη θέση του σε περίπτωση που υπάρξει κώλυμα με το να γίνει ξανά πρωθυπουργός.

Και παρά τα τραβήγματα που έχει με την δικαιοσύνη, τα ερωτικά σκάνδαλα αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει αφού το 2016 υποβλήθηκε σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, ο ίδιος δεν το βάζει κάτω και προσδοκά την επιστροφή του στην πρωθυπουργική καρέκλα.