Ο Λευτέρης Χαρίτος για τις Άγριες Μέλισσες: Όταν μου πρότειναν τη σειρά έπαθα κατάθλιψη (video)

O σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος μίλησε για τη δημοφιλή σειρά και τους δισταγμούς του να δεχτεί την πρόταση τις πρώτες μέρες. 

NewsRoom 08/12/2021 | 15:40

Στην εκπομπή The 2night Show θα βρεθεί απόψε ο Λευτέρης Χαρίτος ο οποίος θα μιλήσει για τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες». 

«Μπαίνω στο ταξί και μου λέει ένας ταξιτζής "πω πω εσείς οι σκηνοθέτες είσαστε πλούσιοι, έχετε πολλές γυναίκες". Που να ήξερε τι βίωνα τότε στη ζωή μου και ότι δεν είχα τίποτα από όλα αυτά», είπε αρχικά ο Λευτέρης Χαρίτος και πρόσθεσε για τις Άγριες Μέλισσες: 

«Οταν μου γίνεται μία καλή πρόταση παθαίνω κατάθλιψη. Είμαι δύσκολος στα ναι και αυτό ξεκινάει από τον εαυτό μου. Μου πήρε περίπου μία βδομάδα να δεχτώ την πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες. Έτσι αντιδράω εγώ. Και τον Μπραντ Πιτ να μου έλεγαν να σκηνοθετήσω στο Χόλιγουντ το πρώτο που θα πάθαινα θα ήταν κατάθλιψη. Σκέφτηκα ότι θα αλλάξει η ζωή μου με τις Μέλισσες και δεν θα έβλεπα τόσο το παιδί μου και την οικογένεια μου.

Σκέφτηκα και όλα τα πρακτικά ζητήματα. Επικράτησε όμως η δουλειά, αισθάνθηκα ότι ήθελα να κάνω μία σειρά στην ελληνική τηλεόραση που θα ήθελα να τη βλέπω και εγώ».