Newsroom

Newsroom

Ο Κόμπε Μπράιαντ σκοτώθηκε σε πτώση ελικοπτέρου

Σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό. Νεκρή και η μία κόρη του

5e2def29825e6379a63f8822

Ο θρύλος του ΝΒΑ Κόμπε Μπράιαντ έχασε τη ζωή του σε συντριβή ελικοπτέρου.

Το τραγικό δυστύχημα έγινε στην Καλαμπάσα της Καλιφόρνια.

Ο Μπράιαντ ήταν μεταξύ των τεσσάρων ατόμων που ταξίδευαν στο ιδιωτικό του ελικόπτερο πάνω από την Καλαμπάσα όταν ξέσπασε πυρκαγιά, στο σκάφος.

Δεν υπήρξαν επιζώντες από τη σύγκρουση στο έδαφος. Η σύζυγος του Μπράιαντ, η Βανέσα, δεν ήταν μεταξύ των επιβατών του ελικοπτέρου, σύμφωνα με την αναφορά της Αστυνομίας.

Ο Μπράιαντ πρωταγωνίστησε για δύο δεκαετίες με τους Λος Άντζελες Λέικερς, κερδίζοντας πέντε πρωταθλήματα και συμμετέχοντας σε 18 Αγώνες All-Star πριν αποσυρθεί μετά τη σεζόν του 2016.

Ο Κόμπι συνήθιζε να μετακινείται με ελικόπτερο ακόμα και όταν ήταν εν ενεργεία μπασκετμπολίστας, από το σπίτι του στο γήπεδο. Η σύζυγός του Βανέσα δεν ήταν μέσα στο μοιραίο αεροσκάφος. Ο Κόμπι Μπράιαντ, από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες στην ιστορία του αθλήματος, είχε 4 κόρες. Ήταν μόλις 41 ετών.

Ο διάσημος σταρ του ΝΒΑ είναι, επιβεβαιωμένα, ανάμεσα στους 5 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους όταν το ιδιωτικό του ελικόπτερο Sikorsky S-76 έπιασε φωτιά και συνετρίβη στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια.

Τo αμερικανικό ABC μετέδωσε ότι ανάμεσα στα θύματα είναι τουλάχιστον 2 από τις 4 κόρες του, ενώ η σύζυγός του, Βανέσα, δεν βρισκόταν στο μοιραίο αεροσκάφος. Ωστόσο, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι κανένα μέλος της οικογένειάς του δεν ήταν μαζί του.

 

5e2dfe50825e63080032ebe2
Ο Κόμπι με την Τζιάνα Μαρία

Tελικά η ιστοσελίδα ΤΜΖ (που μετέδωσε πρώτη την είδηση του δυστυχήματος) επιβεβαίωσε ότι η 13χρονη κόρη του Μπράιαντ, Τζιάνα Μαρία (ή Τζίτζι), σκοτώθηκε μαζί με τον πατέρα της.

Ο Κόμπι ήταν μόλις 41 ετών.

5e2df244825e637ea43ea342
 

Τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος είναι ακόμη υπό διερεύνηση από τις τοπικές αρχές. Σύμφωνα με τα πρώτα ρεπορτάζ, ο καιρός ήταν ομιχλώδης και το ελικόπτερο έπεσε φλεγόμενο, εκτός ελέγχου, στην πλαγιά ενός λόφου, γύρω στις 10 το πρωί τοπική ώρα.

Ο Κόμπι συνήθιζε να μετακινείται με ελικόπτερο ακόμα και όταν ήταν εν ενεργεία μπασκετμπολίστας, από το σπίτι του στο γήπεδο.

Οι Λέικερς επιβεβαίωσαν επίσημα την είδηση του θανάτου του όπως και η πόλη του Καλαμπάσας, αλλά το ΝΒΑ καθυστέρησε πολύ να αντιδράσει. 

 

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

mist erdo

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Καλούμε την κυβέρνηση, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα αυτή τουρκική…

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

8ce56d6d499047e58e6fa1054f091391

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

«Λάδι στη φωτιά» γύρω από το Κυπριακό έριξε το βράδυ της Δευτέρας (18/3) ο Τούρκος…