Ο κ.Κούγιας δεν είναι ομοφοβικός. Ούτε ρατσιστής. Μπορεί, δε, να είναι και αριστερός…

Δεδομένου ότι ο κ.Κούγιας εκτός από ρατσιστής και ομοφοβικός θα μπορούσε να παρεξηγηθεί από κάποιους και σαν “αριστερός”, θυμίζουμε πώς είχε καταγραφεί από τον Ριζοσπάστη η κάθοδός του στην πολιτική – και συγκεκριμένα στις δημοτικές εκλογές του 1998 – ως υποψήφιος δήμαρχος στην Πετρούπολη.

Νίκος Μπογιόπουλος 26/02/2021 | 21:48

Ο κ.Κούγιας, όπως δήλωσε (δείτε: εδω), δεν είναι ομοφοβικός. Ούτε ρατσιστής.  Ως προς το πρώτο, το ζήτημα εξετάζεται από τους “επαγγελματίες ομοφυλόφιλους”… Ως προς το δεύτερο, έχει τοποθετηθεί ο ίδιος ο κ.Κούγιας κάπως αναλυτικότερα. Ηταν τότε, το βράδυ των εκλογών του 2019, που μετρούσε την αξία της ψήφου των ανθρώπων με βάση τις “ιδιαιτερότητές” τους και επιχειρηματολογούσε ότι “το βάρος της ψήφου των ρομά και των ατόμων με ιδιαιτερότητες δεν μπορεί να είναι το ίδιο με των άλλων πολιτών”.  

 

Ομως, πέρα από το ότι ο κ.Κούγιας δεν είναι ρατσιστής και ομοφοβικός, είχαμε μια ακόμα διευκρίνηση εκ μέρους του. Διατυπώθηκε στο πλαίσιο των διαφόρων τζούφιων αντιπαραθέσεων διαφόρων με τον ΣΥΡΙΖΑ και εν προκειμενω με τον κ.Πολάκη. Σύμφωνα , λοιπόν, με όσα είπε ο κ.Κούγιας, η διαδρομή του ξεκίνησε “από το υπόγειο σπίτι μας στο προάστιο της αληθινής αριστεράς, την Πετρούπολη,  όπου διδάχτηκα τις πραγματικές αξίες των πραγματικών αριστερών….” κτλ, κτλ. 

Δεδομένου ότι ο κ.Κούγιας εκτός από ρατσιστής και ομοφοβικός θα μπορούσε να παρεξηγηθεί από κάποιους και σαν “αριστερός”, θυμίζουμε πώς είχε καταγραφεί από τον Ριζοσπάστη η κάθοδός του στην πολιτική – και συγκεκριμένα στις δημοτικές εκλογές του 1998 – ως υποψήφιος δήμαρχος στην Πετρούπολη.  Εγραφε τότε (23/6/1998) ο Ριζοσπάστης:

Εκλεκτός της ΝΔ ο… Κούγιας!

Σε κουτοπόνηρες μεθόδους προσέφυγε η ηγεσία της ΝΔ προκειμένου να δικαιολογήσει την υποστήριξη του γνωστού για το “ποιόν” του μεγαλοδικηγόρου Α. Κούγια ως υποψήφιου δημάρχου στην Πετρούπολη. Στη λίστα με τα ονόματα των υποψηφίων δημάρχων που στηρίζει στους δήμους του Λεκανοπεδίου, ενώ σε όλους αναφέρεται το όνομα του υποψηφίου δημάρχου, στην περίπτωση της Πετρούπολης αντί για το όνομα του Α. Κούγια αναγράφεται: “Η ΝΔ στηρίζει τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που μετέχουν στον ανεξάρτητο (!) συνδυασμό του κ. Κούγια Αλέξανδρου, Δικηγόρου”. Ας μην τρέφουν καμία αυταπάτη. Και χρεώνονται τον Α. Κούγια και θα πληρώσουν ακριβά γι’ αυτή την επιλογή τους. Επιπλέον θα πληρώσουν και για την αστεία προσπάθεια να κοροϊδέψουν τους δημότες” 

Πηγή:imerodromos.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr