Ο Γεωργιάδης το πιστεύει: ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και Χρυσή Αυγή "έστησαν" το επεισόδιο στη Βουλή

Από φαντασιακό σύνδρομο είναι πιθανόν να πάσχει ο Άδωνις Γεωργιάδης, που στο βωμό της μικροπολιτικής και των εντυπώσεων είναι ικανός να επιχειρηματολογήσει ακόμα και υπέρ των θεωριών συνωμοσιολογίας. Κάπως έτσι -μάλλον- μπορεί να εξηγηθεί η δήλωσή του στον ΣΚΑΪ περί «κρυφής συμμαχίας» Χρυσής Αυγής, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

5911b11e1dc5247c1f8b47aa 1

Διαβάστε επίσης: Σοβαρό επεισόδιο στη Βουλή με πρωταγωνιστή τον Κασιδιάρη – Χειροδίκησε κατά του Νίκου Δένδια

Συγκεκριμένα, εκτός του ότι έσπευσε να εκμεταλλευθεί το αποτρόπαιο περιστατικό της επίθεσης του Κασιδιάρη στον Νίκο Δένδια στη Βουλή, χαρακτηρίζοντάς το ως απόπειρα αποπροσανατολισμού από τη συζήτηση για τα μέτρα και τις πρόνοιες της συμφωνίας, δεν δίστασε να κάνει λόγο και για…. «κρυφή συμμαχία».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, που αν μη τι άλλο έχει συνδεθεί πλέον στη συνείδηση της κοινής γνώμης ως ένας επινοητικότατος φαντασιομανής, πιστεύει ότι Χρυσή Αυγή, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ «έστησαν» την κατάπτυστη χειροδικία του χρυσαυγίτη βουλευτή εντός της Ολομέλειας εναντίον του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Νίκου Δένδια, κάνοντας λόγο «κρυφή συμμαχία».