Newsroom

Newsroom

Ο Γ. Ραγκούσης απαντά στο Κ. Γιαννακίδη για την εφεδρεία

Με άρθρο του στο protagon.gr ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας απαντά σε άρθρο του Κώστα Γιαννακίδη για το μέτρο της…

Με άρθρο του στο protagon.gr ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας απαντά σε άρθρο του Κώστα Γιαννακίδη για το μέτρο της εργασιακής εφεδρείας.

Διαβάζοντας  το άρθρο  του  κ. Γιαννακίδη (http://www.protagon.gr) συμπέρανα ότι  είναι απαραίτητο να υπενθυμίσω τα πραγματικά γεγονότα των οποίων η  γνώση οδηγεί σε διαφορετικά συμπεράσματα από αυτά στα οποία έχει ο ίδιος  οδηγηθεί.

Εξηγούμαι παραθέτοντας ταυτόχρονα συγκεκριμένα και πιστεύω αναντίλεκτα γεγονότα:

  1. Η πρόταση για  το καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας  ήταν πράγματι πρόταση του κ. Σαμαρά. Παρουσιάστηκε πανηγυρικά στο λεγόμενο “Ζάππειο 2”, στις 12 Μαίου 2011 και την  επομένη στην τρόικα.
  2. Στις 16 Μαίου ανέλαβα “την πολιτική εθύνη καθώς και το πολιτικό κόστος“ και διατύπωσα δημοσίως την πρόταση ότι οι μετατάξεις προς το στενό δημόσιο τομέα και η εν γένει διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού θα πρέπει να πάψουν να είναι τυφλές, αυτόματες και οριζόντιες.

Πρότεινα να υπαχθούν όλοι σε αξιολόγηση που θα αναλάμβανε να πραγματοποιήσει το ΑΣΕΠ, με το οποίο είχαμε διερευνήσει και εξακριβώσει τη δυνατότητά του να ανταποκριθεί σε αυτή την αποστολή.

Συμπληρωσα δε, ότι  σε  μια τέτοια περίπτωση όποιοι δεν θα αξιολογούνταν ως ικανοί και κατάλληλοι να μεταταχθούν από τον ευρύτερο στο στενό δημόσιο τομέα  “να πάψουν να επιβαρύνουν τον έλληνα φορολογούμενο”. Αυτό ήταν που προφανώς οδήγησε τον Τύπο να χρησιμοποιήσει την επόμενη ημέρα τίτλους όπως “Απολύσεις μέσω ΑΣΕΠ”.

  1. Στις 22 Μαίου διατύπωσα δημοσια την αντίθεσή μου με την ιδέα της εργασιακής εφεδρείας. Σε συνέντευξη στο Βήμα της Κυριακής δήλωσα ρητά ότι:

“Τα περί «έμμισθων εφεδρειών» της Νέας Δημοκρατίας  είναι ανερμάτιστοι λαϊκισμοί”:

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Όταν είπα ότι ανέλαβα “την πολιτική ευθύνη και το πολιτικό κόστος”- διατύπωση πάνω στην οποία στήριξε τη συλλογιστική του άρθρου και του τίτλου του ο κ. Γιαννακίδης – προφανως  εννοούσα  όχι  την εφεδρεία, την οποία έγκαιρα και δημόσια απέρριψα, αλλά την αντικειμενική αξιολόγηση όλων μέσω ΑΣΕΠ.

  1. Ο πρώην πρωθυπουργός, στο πλαίσιο μιας ειλικρινούς  αναζήτησης σημείων συναίνεσης με την  αξιωματική αντιπολίτευση, έκανε δεκτή  την εξεταση της πρότασης του  κ. Σαμαρά.
  2. Μέχρι και τις 16 Ιουνίου 2011, που είχα την ευθύνη του υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και δεδομενης της δημοσιοποιημένης αρνητικής θέσης μου, δεν υπήρξε καμία υπουργική απόφαση όπως και καμία νομοθετική πρωτοβουλία για την υιοθέτηση και τον τρόπο υλοποίησης του καθεστώτος της εργασιακής εφεδρείας.
  3. Η απόφαση για τον τρόπο υλοποίησης της εργασιακής εφεδρείας, δηλαδή του οριζόντιου τρόπου υλοποίησης και επιλογής των κατηγοριών εκείνων των Δημοσίων Υπαλλήλων που επρόκειτο να τεθούν στο καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας, ελήφθη για πρώτη φορά τον Οκτώβριο.

Ότι η αποδοχή της πρότασης του κ. Σαμαρα απεδείχθη εσφαλμένη είναι σήμερα πανθομολογούμενο γεγονός.

Επιβεβαιώθηκε ότι  είναι διοικητικά επιβλαβής και  δημοσιονομικά αναποτελεσματική.

  1. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι και κοινωνικά άδικη δεδομένου, όπως κατ’ επανάληψη υποστήριξα εντός και εκτός κυβέρνησης, ότι είναι ζήτημα ισονομίας και κοινωνικής δικαιοσύνης να μην υπάρχει άλλο σύστημα απόλυσης για όσους εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα – για τους οποίους δεν υπάρχει κανένα σύστημα εφεδρείας παρά μόνο το ταμείο ανεργείας – και άλλο σύστημα για τους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα.

Άλλωστε ως προϊόν της  ίδιας αντίληψης πρότεινα, ψηφίσαμε στη Βουλή και ήδη ισχύει η  επέκταση των ωρών εργασίας στο δημόσιο  τομέα στις 40 ώρες, όπως ακριβώς συμβαίνει, κατ’ ελάχιστο έστω, και στον ιδιωτικό τομέα.

Για τους ίδιους ακριβώς  λόγους δεν έχω διστάσει να διατυπώσω  δημοσίως την άποψη ότι στην επόμενη  Συνταγματική αναθεώρηση πρέπει να αλλάξει  το καθεστώς της μονιμότητας και  αυτή να ισχύει μόνο για όσους κρίνονται  μετά από αξιολόγηση άξιοι και ικανοί να παραμένουν και να εργάζονται στο δημόσιο τομέα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Με βάση τα παραπάνω προκύπτει ότι όταν έλεγα ότι “ήταν λάθος μας που υιοθετήσαμε την πρόταση Σαμαρά για την εφεδρεία” αναφερόμουν όχι στην ευθύνη του κ. Σαμαρά για τη λάθος πρόταση αλλά στη δική μας ευθύνη για την υιοθέτηση αυτής της λάθος πρότασης.

Προς επιβεβαίωση  των παραπάνω σας παραθέτω αποσπάσματα  από δημόσιες τοποθετήσεις μου, το σύνολο της σχετικής αναφοράς μου στην προχθεσινή συνέντευξη καθώς και ενδεικτικά πρωτοσέλιδα εφημερίδων εκείνων των ημερών:

16 Μαίου 2011 Συνέντευξη στο Βήμα fm και στους δημοσιογράφους Β. Χιώτη και Ν. Παπαδόπουλο,

ένα σύστημα αξιολόγησης που πράγματι θα επιβεβαιώνει αν όντως, όπως και στις προσλήψεις έτσι και στις μετατάξεις, κάποιος είναι άξιος να περάσει στο δημόσιο…..κάποιος δεν είναι άξιος διότι δεν είναι επιμελής, δεν είναι ευσυνείδητος, δεν είναι συναδελφικά σε σχέση τους ανθρώπους με τους οποίους εργάζεται, να το πω έτσι απλά, εντάξει, αυτός δεν μπορεί να πει κανείς ότι αυτόματα πρέπει να συνεχίσει να επιβαρύνει τον Έλληνα φορολογούμενο…..Άρα κάποιοι θα κοπούν…..μόνο το ΑΣΕΠ, μόνο η ανεξάρτητη αρχή του ΑΣΕΠ θα μπορούσε να αναλάβει μία τέτοια διαδικασία και να παρέχει τα απαραίτητα αντικειμενικά εχέγγυα, τα εχέγγυα αντικειμενικότητας δηλαδή για το ότι αυτές οι διαδικασίες θα οδηγούν στο ποιοτικό αποτέλεσμα που πρέπει να οδηγούν….Είμαστε αντίθετοι σε μία λογική τυφλών απολύσεων, είμαστε όμως αντίθετοι και στο να συνεχίζεται μία αναγκαστική προς το παρόν επιλογή των τυφλών μετατάξεων, ιδίως σε ένα δημόσιο που θέλουμε να του δημιουργήσουμε όλες τις προϋποθέσεις για να πάρει μπρος ως κρατική μηχανή σε όλα τα επίπεδα.”

Δείτε περισσότερα στο: http://www.ypes.gr

22 Μαίου 2011 Βήμα της Κυριακής συνέντευξη στο δημοσιογράφο Π. Παπαδόπουλο,

Τα δε περί «έμμισθων εφεδρειών» της Νέας Δημοκρατίας είναι ανερμάτιστοι λαϊκισμοί”: Δείτε περισσότερα στο: http://www.ypes.gr

17 Δεκεμβρίου 2011 Συνέντευξη στο Mega Σαββατοκύριακο και στους δημοσιογράφους Ι. Χασαπόπουλο και Μ. Αναγνωστάκη,

Κος ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ: Με το θέμα της εφεδρείας τι θα γίνει; Έρχονται νέες απολύσεις;

Κος ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ:Καταρχήν να σας πω κάτι για το θέμα της εφεδρείας, γιατί οφείλω να το πω. Διότι ενεπλάκη το όνομά μου στα καλά καθούμενα, από μία συνεδρίαση που βγήκαν διάφορες διαρροές του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία δυστυχώς λόγω του Πολεμικού Ναυτικού και μιας άσκησής του δεν ήμουν. Πήγε να αναμιχθεί το θέμα της απογραφής, που καμία σχέση δεν έχει, με την εφεδρεία. Και έλεος πια, να λέει κανείς ότι φταίει η απογραφή του Ιουλίου του 2010, που δεν είχε καν υπόψη του κανείς ότι πρόκειται η χώρα να φτάσει στην ανάγκη για να πραγματοποιήσει ένα τέτοιο ας το πούμε…

Κος ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ: Βρέθηκαν 4 οι Αρχιεπίσκοποι;

Κος ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: Μισό λεπτό κύριε Αναγνωστάκη. Αυτά, δύο πράγματα για την απογραφή. Πρώτη φορά το ελληνικό κράτος καταμέτρησε  τους υπαλλήλους που πλήρωνε. Πρώτη φορά από συστάσεώς του, από το 1823. Και να σας πω και μία διάσταση που δεν έχει φωτιστεί.

Κος ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ: Όχι, που είστε στο θέμα της εφεδρείας ήταν …και …..η απογραφή.

Κος ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: Θα σας απαντήσω για αυτό. Η απογραφή, λοιπόν, είχε ένα σκοπό. Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού κράτους να μετρήσουν τους υπαλλήλους. Έγινε, σας συμπληρώνω, αδαπάνως, χάρη και στο γραφείο του πρώην Πρωθυπουργού και στο Υπουργείο Οικονομικών που ήταν και …

Κος ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ: Αφού δεν πληρώσατε αυτούς που κάνανε την απογραφή Υπουργέ.

Κος ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: Μισό λεπτό. Αφήστε εκείνη την απογραφή. Μη με μπερδεύετε κύριε Χασαπόπουλε. Ξέρετε ότι αδαπάνως…

Κος ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ: Ξέρετε, συγγνώμη που το  λέω αυτό τώρα. Ξέρετε πόσα μηνύματα έχουμε σε κάθε εκπομπή, πότε θα πληρωθούν οι άνθρωποι της απογραφής;

Κος ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: Πρόκειται για άλλο θέμα. Αν δεν είχαμε καθυστερήσει την υλοποίηση των αποφάσεων, η δόση που τώρα εκταμιεύεται ή εκταμιεύτηκε μέσα στην εβδομάδα, θα είχε έρθει, και 7 δις θα είχε το ελληνικό κράτος να πληρώνει και τους απογραφείς και λοιπά.

Κος ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ: Άρα, ορθώς το αγγλικό δίκαιο θα γίνουν, υπογράψαμε δανειακή. Όχι, αυτό είναι το μεγάλο θέμα. Το είπε χθες ο  Άκερμαν. Ακούσατε τι είπε ο Άκερμαν χθες; Ότι καθυστερεί το PSI λόγω του ότι οι δανειστές θέλουν να πάει στο αγγλικό δίκαιο και οι Έλληνες βάζουν κόλπα. Γιατί θέλουν οι δανειστές; Γιατί είχαν υπογράψει την προηγούμενη φορά.

Κος ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν είναι θέσφατο όμως.

Κος ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ: Ναι, αλλά κάτι ξέρει παραπάνω ο Άκερμαν. Με την Ελλάδα είμαστε,  αλλά κάτι ξέρει ο Άκερμαν. Αν δεν είχε υπογραφεί τότε αυτό, από εκείνη τη κυβέρνηση, η δανειακή σύμβαση, τότε δεν θα υπήρχε θέμα.

Κος ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: Κλείνοντας και για να τιμήσω τη φιλοξενία σας. Η απογραφή λοιπόν έγινε για αυτό το σκοπό. Έγινε αδαπάνως. Έχει και αυτό την ιδιαίτερή σημασία του και έγινε με σκοπό να μπορεί μετά την απογραφή το Υπουργείο Οικονομικών να πληρώνει μόνο όσους έχουν απογραφεί. Αυτό πριν από 18 μήνες. Τον Αύγουστο που μας πέρασε, το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, τέταρτη φορά, εξέδωσε μία εγκύκλιο προς όλα τα Υπουργεία, προς όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, να εντοπίσουν τέτοια λάθη που αναφέρατε προηγουμένως, να εντάξουνε μέσα στους καταλόγους τους, ενδεχομένως όσους προσλήφθηκαν από τη προηγούμενη απογραφή μέχρι τώρα, και έδωσε σε όλες τις υπηρεσίες διορία. Την έχω κοντά μου. Είναι του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης εγκύκλιο, μέχρι 9 Σεπτεμβρίου να επιστρέψουν όλα τα σωστά δεδομένα. Άρα, αυτή η απογραφή.

Κος ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ: Άρα, σπέκουλα.

Κος ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: Δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα, γιατί επικαιροποιήθηκε τον Αύγουστο. Προσέξτε τώρα. Αν είχε τέτοια προβλήματα, στις 9 Σεπτεμβρίου, το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και το Υπουργείο Οικονομικών το ξέρανε, άρα κακώς στηρίχθηκαν σε αυτήν την απογραφή. Όμως, στο θέμα της εφεδρείας είναι αποπροσανατολιστικό να μιλάμε για την απογραφή. Έχει πρόβλημα δομής, ουσίας και αν θέλετε, εγώ θέλω να κρατήσω άλλο ένα δεκάλεπτο στην εκπομπή σας, αν θέλετε…

Κος ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ: Δεν γίνεται.

Κος ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: Κακώς υιοθετήσαμε, θα δείτε πως θα μπορούσε να γίνει, κακώς υιοθετήσαμε τη πρόταση του Αντώνη Σαμαρά για την εφεδρεία.

Κος ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ: Και τι θα κάνετε; Απολύσεις; Το άλλο ήταν απολύσεις. Σας είπαν να διώξετε 30.000 κόσμο.

Κος ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: Κύριε Χασαπόπουλε, ήμουν τότε Υπουργός Εσωτερικών και είναι καταγεγραμμένο δημοσίως. Ανέλαβα και το πολιτικό κόστος  και την πολιτική ευθύνη. Όλα μέσα από αξιολόγηση του ΑΣΕΠ. Και όποιος μέσα από το ΑΣΕΠ δεν αξιολογούνταν ότι πράγματι πρέπει είτε να έρθει στο δημόσιο με μετάταξη, είτε να παραμείνει στο δημόσιο, δεν μπορούσε άλλο να συνεχίζει να επιβαρύνει τον ελληνικό λαό. Ήταν οι δηλώσεις μου. Πήρα την πολιτική ευθύνη. Πήρα τότε το πολιτικό κόστος και είδατε ότι το πήρα….

Κος ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ: Δεν κατάλαβα. Το λέτε σαν να πέφτει ο ουρανός. Τον ιδιωτικό τομέα το απολύονται όλοι με τη σειρά τι είναι βρε Ιορδάνη;  Γιατί δεν το λένε;

Κος ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: Κάνετε λάθος, σας παρακαλώ. Και δημοσίως αυτά που μόλις προηγουμένως σας είπα είναι καταγεγραμμένα και μέσα στα κυβερνητικά όργανα αυτή ακριβώς, κύριε Αναγνωστάκη, ήταν η δική μου γνώμη και η δική μου άποψη.  Ότι δεν μπορεί να ισχύει άλλο καθεστώς απόλυσης για εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων που απολύονται από τον ιδιωτικό τομέα, σε σύγκριση με αυτούς οι οποίοι απολύονται από το δημόσιο τομέα. Ήταν λάθος κατά τη γνώμη μου, σας το επαναλαμβάνω, η υιοθέτηση της πρότασης Σαμαρά να πάμε στην εφεδρεία.

Κος ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ: Μα δική σας ήταν.

Κος ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: Και θέλετε να σας το κάνω ακόμη χειρότερο;  Έχετε συγκεντρώσει το σύνολο του πάζλ για να δείτε τι αποφάσεις στο θέμα αυτό έχουν ληφθεί και έχουν υλοποιηθεί; Μετατάξεις από τις ΔΕΚΟ  προς το δημόσιο που έπρεπε να τις περνάμε πια μέσω ΑΣΕΠ, και κάποιοι πήραν το πολιτικό κόστος αυτό να το πουν δημόσιο, οι οποίες ήταν μετατάξεις, ακούστε κύριε Αναγνωστάκη..

Κος ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ: Κύριε Ραγκούση, τώρα είναι πολιτικό κόστος αυτό να λέμε τα αυτονόητα πράγματα;  Εδώ δεν αποφασίσατε μέσω του ΑΣΕΠ να απολυθούν όσοι δεν έχουν προσληφθεί μέσω του ΑΣΕΠ, ούτε αυτό δεν αποφασίστηκε.

Κος ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: Είδατε που σας λέω, δεν έχετε παρακολουθήσει.

Κος ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ: Εσείς το έχετε πει;

Κος ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: Εγώ το έχω πει αυτό το πράγμα.

Κος ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ: Δεν πειράζει, μια χαρά είναι.  Αλλά … που κυβερνάνε. Θα έπρεπε να πείτε στο υπουργικό Συμβούλιο κύριοι εγώ δεν το δέχομαι αυτό, φεύγω.

Κος ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: Ποιος σας είπα ότι δεν το είπα. Με αφήνετε να ολοκληρώσω;

Κος ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ: Το δεχθήκατε όμως.

Κος ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: Αφού τώρα αναγνωρίσατε ότι σας είχε διαφύγει. Φέραμε από τις ΔΕΚΟ στο δημόσιο αυτούς οι οποίοι οι ΔΕΚΟ έκριναν ότι δεν ήταν κατάλληλοι να παραμείνουν και για αυτό μεταφέρθηκαν στο δημόσιο. Και την ίδια στιγμή από το δημόσιο με έναν οριζόντιο τρόπο διώξαμε ανθρώπους οι οποίοι κάλλιστα θα μπορούσαν να αποδίδουν και ένα πάρα πολύ σημαντικό έργο για τα επόμενα χρόνια. Ποια ήταν η λύση για να μην ακολουθήσουμε τη λάθος άποψη του Αντώνη Σαμαρά;  Να κάνουμε και μετατάξεις αλλά να κάνουμε και οποιαδήποτε διαχείριση του μόνιμου προσωπικού του δημόσιου τομέα μέσα από αξιολόγηση που θα αναλάμβανε το ΑΣΕΠ.  Με το οποίο είχαμε συνεννοηθεί, και αυτό για πρώτη φορά το λέω, και είχαμε προετοιμάσει ακόμα και σχέδιο νόμου για το πώς μπορεί από το ΑΣΕΠ να αναληφθεί αυτή η ευθύνη. Και το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας, θα ήταν ότι κάποιοι που δεν μπορούσαν και δεν άξιζε πια να επιβαρύνουν τον Έλληνα φορολογούμενο, δεν θα μπορούσαν να συνεχίσουν να εργάζονται στο δημόσιο.

Κος ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ: Αυτοί από πού είχαν προσληφθεί;

Κος ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: Είναι άλλη λογική και άλλη αντίληψη.

Πρωτοσέλιδα 17 Μαίου 2011:

Τα Νέα 17 Μαίου 2011 http://www.frontpages.gr (Απολύσεις με ΑΣΕΠ)

Ελευθεροτυπία 17 Μαίου 2011 http://www.frontpages.gr (Απολύσεις με ΑΣΕΠ)

«Μακιγιαρίστηκαν και διασύρθηκαν….» – Η «πράσινη» Παπαφωτίου απάντησε στο σεξιστικό δημοσίευμα για τις βολεϊμπολίστριες του Ολυμπιακού (video)

profile player 960x540 24

«Μακιγιαρίστηκαν και διασύρθηκαν….» – Η «πράσινη» Παπαφωτίου απάντησε στο σεξιστικό δημοσίευμα για τις βολεϊμπολίστριες του Ολυμπιακού (video)

Σπουδαίες δηλώσεις από την Αθηνά Παπαφωτίου η οποία υπερασπίστηκε της αθλήτριες του Ολυμπιακού σχετικά με…

Κούγιας: Καρφιά σε Άδωνι για την υπόθεση Καλλιάνου – «Μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση η συμπεριφορά του» (video)

InCollage 20240426 151036859

Κούγιας: Καρφιά σε Άδωνι για την υπόθεση Καλλιάνου – «Μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση η συμπεριφορά του» (video)

«Εδώ έχουμε μια ακραία υπεράσπιση του συστήματος και αγνοείται το τι συνέβη», τόνισε ο Αλέξης…

Φρανκ Τάισον: «Δεν μπορώ να αναπνεύσω» – Σοκάρει η νέα ρατσιστική δολοφονία από τις αρχές των ΗΠΑ (Video)

AP24116535072336

Φρανκ Τάισον: «Δεν μπορώ να αναπνεύσω» – Σοκάρει η νέα ρατσιστική δολοφονία από τις αρχές των ΗΠΑ (Video)

Στο σοκαριστικό βίντεο από τις κάμερες σώματος των ενστόλων φαίνεται ο 53χρονος να αντιστέκεται στη…

Αρζόγλου: Αλλαγή στάσης για τον Κώστα Κωστόπουλο μετά τη μαρτυρία της Διδασκάλου – «Θλίβομαι για τον έως τότε φίλο μου και οικτίρω τον εαυτό μου»

2257373

Αρζόγλου: Αλλαγή στάσης για τον Κώστα Κωστόπουλο μετά τη μαρτυρία της Διδασκάλου – «Θλίβομαι για τον έως τότε φίλο μου και οικτίρω τον εαυτό μου»

«Η εικόνα άλλαξε εντελώς από τη μαρτυρία της κυρίας Κατερίνας Διδασκάλου και την επικοινωνία μας»,…

Μας μπέρδεψε ο Καλλιάνος: Στην Καινούργιου «κανένα θέμα με τον Άδωνι» – Στον Λιάγκα… «να βγει ο Άδωνις να πει ότι έχω δίκιο» (video)

InCollage 20240424 163106834

Μας μπέρδεψε ο Καλλιάνος: Στην Καινούργιου «κανένα θέμα με τον Άδωνι» – Στον Λιάγκα… «να βγει ο Άδωνις να πει ότι έχω δίκιο» (video)

Λίγο μπερδεμένα τα είπε ο Γιάννης Καλλιάνος σχετικά με τον υπουργό υγείας Άδωνι Γεωργιάδη