ΦΛ

Φωτεινή Λαμπρίδη

Αν ο Φουρθιώτης κάνει revenge porn, είμαι με τους υπουργούς

Ο Φουρθιώτης μας υπόσχεται πως μέσα από την εφημερίδα «Αποκαλυπτικά», θα έρθουν στο φως ροζ βίντεο που έχουν σχέση με υπουργούς και βουλευτές της κυβέρνησης.

 Όχι, δεν θα αγοράσω την εφημερίδα. Όχι δεν με ενδιαφέρει τι κάνει τα βράδια του ο κάθε ή η κάθε υπουργός.

Αν ο Φουρθιώτης εκβιάζει τα στελέχη της κυβέρνησης με τον τρόπο του revenge porn (εκδικητική πορνογραφία), είμαι με τους υπουργούς της κυβέρνησης, σε αυτό και μόνο.

Το αν ένας πολιτικός απατάει τη γυναίκα του, θέλει να πηγαίνει με άνδρες με γυναίκες, με τρεις ή τέσσερις ανθρώπους, να φοράει τη φούστα του καπέλο, είναι δικό του θέμα, αρκεί να μην πρόκειται για ανήλικα, όπως η εμπλοκή του Γεωργιάδη και του Λιγνάδη στις γνωστές υποθέσεις, να μην συμμετέχει σε κυκλώματα μαστροπείας και να μην κακοποιεί κόσμο.

Δεν θα έπρεπε σαν κοινωνία να δεχόμαστε αυτούς τους εκβιασμούς, αλλά ούτε η πολιτεία θα έπρεπε να δέχεται να εκβιάζεται από τον υπόκοσμο για αυτούς τους λόγους.

 
Το πρόβλημα  «Φουρθιώτης» που έχει γίνει πρόβλημα της κυβέρνησης, είναι πως αυτός ο υπόκοσμος μασουλάει δημόσιο χρήμα, συνδιαλέγεται με ανώτατα στελέχη, ανεβοκατεβάζει υπουργούς και έχει γεμίσει με άρωμα βόθρου το ήδη τοξικό κλίμα της πολιτικής ζωής. Το πρόβλημα είναι ότι κυβέρνηση και υπόκοσμος ταυτίζονται σε επικίνδυνο βαθμό. 

Όσοι ονειρεύονται ότι το να πέσει μια κυβέρνηση από ροζ βίντεο ανθρώπων που βρέθηκαν συναινετικά σε ένα κρεβάτι είναι κάτι καλό, δεν έχουν σχέση με τον χώρο της Αριστεράς και αργά ή γρήγορα, το ίδιο φίδι θα έρθει στην πόρτα τους.

Θα εκβιαστούν με μια γυμνή φωτογραφία της κόρης τους στο ελεύθερο κάμπνινγκ, με μια φωτογραφία του γιου τους που φόρεσε φούστα στο σχολείο, με υποκλοπές συνομιλιών από προσωπικές τους στιγμές.  Το ότι κυβέρνηση και υπόκοσμος πάνε χέρι χέρι είναι το θέμα, όχι ποιανού το χέρι κρατάει ο καθένας τα βράδια του.

Πηγή: Tvxs

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr