Ο εξεγερμένος πλανήτης - Από τη Λατινική Αμερική έως το Χόνγκ Κονγκ στο HotDoc που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Ο εξεγερμένος πλανήτης. Ένα σημαντικό τεύχος-αφιέρωμα στους απλούς πολίτες που διαδηλώνουν από τη Λατινική Αμερική έως τη Μέση Ανατολή και το Χόνγκ Κονγκ στο HotDoc που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento.

NewsRoom 14/11/2019 | 18:35

Αφιερωμένο στον πλανήτη που μοιάζει να φόρεσε κίτρινο γελέκο θυμίζοντας τη Γαλλία η οποία πέρυσι συγκλονίστηκε από τις μεγάλες κοινωνικές αναταραχές είναι τo

HotDoc της Κυριακής

Χιλή, Βολιβία, Αργεντινή, Λίβανος, Ιράκ, Καταλονία, Χόνγκ Κονγκ, είναι μερικές μόνο από τις χώρες στις οποίες το περιοδικό ρίχνει φως αναζητώντας τα αίτια των αναταραχών.

Πανεπιστημιακοί, Πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι του HotDoc αρθρογραφούν για το παγόβουνο του παγκόσμιου φιλελευθερισμού που φαίνεται να λιώνει, τις κοινωνικές ανισότητες, τον τρίτο δρόμο που δεν έρχεται και την κλιματική αλλαγή που είναι εδώ!

Τα άρθρα του HotDoc αναφέρονται ακόμα στην άγρια καταστολή των διαδηλώσεων σε πολλλές χώρες, τη σχέση του ποδοσφαίρου με τις κοινωνικές ανισότητες αλλά και στα Lear jet της οικονομικής και πολιτικής ελίτ που προσγειώθηκαν τον περασμένο Ιανουάριο στο Νταβός, το χειμερινό θέρετρο της Ελβετίας, αφήνοντας πίσω τους αντί για λύσεις μόνο τα ίχνη των καυσαερίων.