Νέες αιχμές του Αντώνη Κανάκη για τις lifestyle εκπομπές-«Γιατί παίζουν έναν άνθρωπο που είναι υπέρμαχος του φασισμού στην Ελλάδα» (video)

Αιχμές για τις εκπομπές οι οποίες προβάλλουν τον Κωνσταντίνο Πλεύρη άφησε ο παρουσιαστής, των Ράδιο Αρβύλα

Κανάκης

Το δικό του αιχμηρό σχόλιο για τις lifestyle εκπομπές έκανε ο Αντώνης Κανάκης μέσα από το Ράδιο Αρβύλα της Δευτέρας (4/3). Ο παρουσιαστής του Ράδιο Αβρύλα, με αφορμή κάποιες δηλώσεις της συντρόφου του Κωνσταντίνου Πλεύρη, απορεί με τις ψυχαγωγικές εκπομπές που τον προβάλλουν συνέχεια, αφού έχει εκφράσει ανοιχτά τις πολιτικές του πεποιθήσεις και αναρωτήθηκε για ποιον λόγο ο συγκεκριμένος ακροδεξιός πολιτικός γίνεται αντικείμενο προβολής. Να θυμίσουμε ότι στο πρόσφατο παρελθόν ο παρουσιαστής, είχε ασκήσει ξανά σκληρή κριτική στις εκπομπές που είχαν δώσει βήμα και στον  Αχιλλέα Μπέο, προβάλλοντας τις ομοφοβικές του απόψεις

Η ενόχληση του Αντώνη Κανάκη ήταν τέτοια που ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Δεν αρέσουν στον Πλεύρη οι άφρο περούκες; Πραγματικά πέφτουμε από τα σύννεφα! Κάτι που έχει σχέση με την Αφρική να μην αρέσει στον Πλεύρη;», σχολίασε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης και στην συνέχεια ειπε καυστικά

«Πέρα από την πλάκα όμως τώρα… πώς γίνεται ο Κωνσταντίνος Πλεύρης να γίνεται αντικείμενο συζήτησης των lifestyle εκπομπών; Ο άνθρωπος αυτός είναι υπέρμαχος και θεωρητικός του φασισμού στην Ελλάδα»

«Είναι ένας άνθρωπος που χαιρετάει ναζιστικά. Γιατί ασχολούνται οι lifestyle εκπομπές και τον κάνουν συμπαθητικό με αυτή τη διάσταση; Τον κυνηγούν παπαράτσι λες και είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ;», παρατηρεί ο Αντώνης Κανάκης εμφανώς ενοχλημένος.

Δείτε το απόσπασμα από το 12:36

Θρίλερ με τους πληροφοριοδότες που μίλησαν για τα ελαττώματα παραγωγής στην Boeing – Βρέθηκε και ο δεύτερος νεκρός

ap boet5

Θρίλερ με τους πληροφοριοδότες που μίλησαν για τα ελαττώματα παραγωγής στην Boeing – Βρέθηκε και ο δεύτερος νεκρός

Σαν σε ταινία βρέθηκε νεκρός και ο δεύτερος πληροφοριοδότης που μίλησε για τα ελαττώματα της…

Συγκλόνισε η Μαρία Μπακοδήμου: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και ήταν πολύ δύσκολο»

mpakodimou 4

Συγκλόνισε η Μαρία Μπακοδήμου: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και ήταν πολύ δύσκολο»

Μάλιστα η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε ότι όταν συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν ανήλικη