Νέα σοκαριστική καταγγελία κακοποίησης: «Σε παρακαλώ μην με σκοτώσεις»

Ένα νέο περιστατικό κακοποίησης καταγγέλθηκε ότι διαπράχθηκε στο Βόλο με έναν άντρα να κρατά μαζί του μια γυναίκα παρά τη θέλησή της

NewsRoom 24/01/2022 | 11:05

Στη σελίδα Μαχητικών και Ελεύθερων Βόλου έφθασε μια καταγγελία για κακοποίηση γυναίκας που πραγματικά σοκάρει.

Ο αυτόπτης μάρτυρας που περιγράφει τη σκηνή, κατήγγειλε ότι είδε έναν άνδρα να «σέρνει» μια γυναίκα έκλαιγε και τον εκλιπαρούσε ν μην τη σκοτώσει.

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία: «Τα ξημερώματα της Παρασκευής 21/1/2022 και ώρα 1:15 το βράδυ, μεταξύ των οδών Ξενοφώντος και Πλάτωνος, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, έλαβε χώρα ένα περιστατικό κακοποίησης. Είδα έναν άντρα στο δρόμο να κρατά μαζί του μια γυναίκα, χωρίς τη θέλησή της.

Η γυναίκα έκλαιγε και φώναζε «μη με σκοτώσεις». Ο άντρας την κράταγε σφιχτά κι εκείνη φώναζε «σε παρακαλώ». Παρά την αντίδραση του κόσμου από τις γύρω πολυκατοικίες που θορυβήθηκε από το συμβάν και φώναζε στο δράστη να σταματήσει, εκείνος συνέχισε ακάθεκτος και στη συνέχεια έσυρε τη γυναίκα -η οποία βρισκόταν κάτω στο δρόμο- για να τη βάλει μέσα σε ένα αυτοκίνητο παρά τις αντιδράσεις της ίδιας. Όταν ο κόσμος πήγε να κατέβει κάτω στο δρόμο, ο άντρας έβαλε τη γυναίκα στο αυτοκίνητο, της είπε «κόψε τα κλάματα», κι ενώ εκείνη έκλαιγε ασταμάτητα, το αυτοκίνητο έφυγε. Το αυτοκίνητο είχε χρώμα γαλαζοπράσινο, ενώ στο πίσω μέρος του είχε θήκη για ποδήλατα.»

Εάν υπάρχει κάποιο άτομο που να γνωρίζει περισσότερες πληροφορίες και μπορεί να βοηθήσει για την ταυτοποίηση του αριθμού αυτοκινήτου και του δράστη, μπορεί να έρθει σε επικοινωνία μαζί μας μέσω προσωπικού μηνύματος. Επίσης, αν η γυναίκα που υπέστη την κακοποίηση θέλει να μιλήσει και να βρει υποστήριξη, είμαστε εδώ για να ακούσουμε και να βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Καμία μόνη απέναντι στην κακοποίηση!
Μαχητικές και Ελεύθερες Βόλου».