Newsroom

Newsroom

Μία μεγάλη μουσική γιορτή στο Νεστόριο Καστοριάς

Από την Τετάρτη, 30 Ιουλίου έως και την Κυριακή, 3 Αυγούστου, ο πιο ταξιδιάρικος μουσικός θεσμός του καλοκαιριού μας περιμένει…

nestorio kastorias

Από την Τετάρτη, 30 Ιουλίου έως και την Κυριακή, 3 Αυγούστου, ο πιο ταξιδιάρικος μουσικός θεσμός του καλοκαιριού μας περιμένει στο Νεστόριο Καστοριάς.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του 36ου RIVER PARTY:

ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ: τιμή εισιτηρίου 12, 00 €

19.45 //  GEMINI ACT: η εκρηκτική μπάντα που θα μας απογειώσει με το μοναδικό τους στυλ!

21.00 //  BURGER PROJECT: Swing, Rock ‘n’ Roll, Reggae Ska, τσιφτετέλια και techno anarchy μπλέκονται περίτεχνα σε ένα live με φαντασμαγορικές μουσικές και…. αλλοπρόσαλλες εμφανίσεις!

22.45 // ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ: ένα απρόβλεπτο ακουστικό live και μία από τις πιο επιτυχημένες μουσικές  παραστάσεις 
της χρονιάς!

01.00 // ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ: μία απρόβλεπτη βραδιά με αγαπημένα τραγούδια αλλά κυρίως… με ο,τι φέρει η στιγμή!

ΠΕΜΠΤΗ, 31 ΙΟΥΛΙΟΥ: τιμή εισιτηρίου 12,00 €

19.45 // V.I.C. (Villagers of Ioannina City): μία από τις πιο ανερχόμενες εγχώριες live μπάντες με εκρηκτικό μίγμα μουσικής (stoner rock, παραδοσιακή μουσική, ηπειρώτικο πολυφωνικό τραγούδι και ψυχεδέλεια) 

21.00 // GADJO DILO: οι “τρελοί μπαλαμοί” ανακαλύπτουν μέσα στο πολύχρωμο σύμπαν της gypsy jazz τις μνήμες και τα αρώματα του τόπου μας και αναβιώνουν μία άλλη εποχή, χαρίζοντας ενέργεια, ζωντάνια και «ζεστά χαμόγελα».

22.30 // LOCOMONDO: ένα άκρως ξεσηκωτικό live με rap, ska, reggae, hip-hop αλλά και βραζιλιάνικα τραγούδια στον ρυθμό του “Samba Hellas” και του “Θέλει samba”!

00.45 // KOZA MOSTRA: Ska, Balkan, rock, punk, indie ακόμη και ρεμπέτικα του μεσοπολέμου παντρεύονται δημιουργικά σε ένα υπέροχο live!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1Η  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: τιμή εισιτηρίου 15,00 €

19.45 // ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ: σπαρταριστό stand -up comedy για τους άντρες, τις γυναίκες, το σεξ και τη ζωή μας!

20.30 // LOS DOS OMAS: ένα δυναμικό live γεμάτο θετική ενέργεια, με συνθέσεις δικές τους, εμπνευσμένες από reggae, ska, swing, funk, rock, world music, αλλά και ιδιαίτερες διασκευές σε αγαπημένα τραγούδια!

21.15 // PENNY & THE SWINGIN’ CATS: H μπάντα που είναι άμεσα συνυφασμένη με «jazz γούστα» και αστραφτερά live, αναλαμβάνει να μας ταξιδέψει σε δεκαετίες περασμένες, τότε που το swing, η jazz και το rockabilly, κυριαρχούσαν στις πίστες!

22.15 //  ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ: τραγούδια από τα πρώτα του βήματα μέχρι τις ιστορίες της Λόλας, αλλά και τραγούδια και μελωδίες από κάθε γωνία του πλανήτη, πάντα με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο!

00.30 // ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ: ένα μελωδικό ταξίδι που χάρη στη μοναδική της φωνή , το πάθος που τη διακρίνει και τη σκηνική της παρουσία, παρασέρνει τους πάντες, on και off stage, ώστε να γίνουν μία φωνή, μία μεγάλη παρέα! 

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: τιμή εισιτηρίου 15, 00 €

19.45 // ΣΙΛΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ: stand up comedy με… σπαρταριστές οδηγίες κρίσης!

20.30 // ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ:  μοναδικές ερμηνείες, αγαπημένες μελωδίες και υπέροχοι αυτοσχεδιασμοί σε ένα live που θα θυμόσαστε για πολύ καιρό! 

22.15 // ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ – ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ: με όχημα την κοινή αισθητική, οι τρεις καλλιτέχνες ανατρέχουν σε σημαντικά τραγούδια και δημιουργούς και παρουσιάζουν ανανεωμένο το προσωπικό τους ρεπερτόριο!

00.30 // ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ & ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ: μία συνάντηση φίλων σε ένα πρόγραμμα πολυ-συλλεκτικό, με αγαπημένους ήχους και αξέχαστους στίχους. Μαζί τους η Γεωργία Νταγάκη .

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: τιμή εισιτηρίου 12, 00 €

19.45 // ΣΟΦΙΑ ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ: μία πολύ ιδιαίτερη live performance, με ένα ολοκληρωμένο μουσικό σύνολο από φωνές και ήχους που παράγονται και ηχογραφούνται από την ίδια επί σκηνής σε πραγματικό χρόνο.

20.45 // MELISSES: το δημοφιλές συγκρότημα που αντλεί την ουσία της μουσικής… στην ποικιλία. Γιατί τους αρέσει και τους εμπνέει…. να παίζουν πολλά και… διαφορετικά!

22.30 // STAVENTO: το δημοφιλές συγκρότημα της ελληνικής hip hop, RnB σκηνής υπόσχεται να σας χαρίσει ένα live με πολλή μουσική, χορό και… χορό! 

00.30 // ***** ALL STAR 90s PARTY: οι δημοφιλέστεροι καλλιτέχνες-έκπληξη εκείνης της δεκαετίας, εμφανίζονται live στη σκηνή του river party κι ερμηνεύουν -ειδικά για εσάς-όλα τα τραγούδια που έχουμε τόσο αγαπήσει! 

Πληροφορίες
Νεστόριο Καστοριάς

Ημερομηνία: 30 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου 2014
Οι Πύλες του River Party θα ανοίξουν από το Σάββατο, 26 Ιουλίου.

Τιμές εισιτηρίων: Πενθήμερο Εισιτήριο: 40 € τιμή προπώλησης έως και 29/7 & 50 € τιμή πόρτας (στην τιμή του Πενθήμερου Εισιτηρίου, συμπεριλαμβάνεται και το δικαίωμα κατασκήνωσης)

Ημερήσιο Εισιτήριο: 12,00 € (για τις ημέρες Τετάρτη, 30/7- Πέμπτη, 31/7 και Κυριακή, 3/8) και 15, 00 € (Παρασκευή, 1/8 και Σάββατο, 2/8)

Αρζόγλου: Αλλαγή στάσης για τον Κώστα Κωστόπουλο μετά τη μαρτυρία της Διδασκάλου – «Θλίβομαι για τον έως τότε φίλο μου και οικτίρω τον εαυτό μου»

2257373

Αρζόγλου: Αλλαγή στάσης για τον Κώστα Κωστόπουλο μετά τη μαρτυρία της Διδασκάλου – «Θλίβομαι για τον έως τότε φίλο μου και οικτίρω τον εαυτό μου»

«Η εικόνα άλλαξε εντελώς από τη μαρτυρία της κυρίας Κατερίνας Διδασκάλου και την επικοινωνία μας»,…

Μας μπέρδεψε ο Καλλιάνος: Στην Καινούργιου «κανένα θέμα με τον Άδωνι» – Στον Λιάγκα… «να βγει ο Άδωνις να πει ότι έχω δίκιο» (video)

InCollage 20240424 163106834

Μας μπέρδεψε ο Καλλιάνος: Στην Καινούργιου «κανένα θέμα με τον Άδωνι» – Στον Λιάγκα… «να βγει ο Άδωνις να πει ότι έχω δίκιο» (video)

Λίγο μπερδεμένα τα είπε ο Γιάννης Καλλιάνος σχετικά με τον υπουργό υγείας Άδωνι Γεωργιάδη

Έμα Στόουν: «Φρίκαρα πριν από μερικά χρόνια» – Το πραγματικό της όνομα και ο λόγος που το άλλαξε

AP24065619504366

Έμα Στόουν: «Φρίκαρα πριν από μερικά χρόνια» – Το πραγματικό της όνομα και ο λόγος που το άλλαξε

Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε στο Hollywood Reporterη, η 35χρονη μούσα του Γιώργου Λάνθιμου.

Τροχαίο στη Βουλή: Ξέσπασε η μητέρα του Ιάσονα – «Δεν υπάρχει δικαιοσύνη, ούτε το δίπλωμα δεν πήραν από τον αστυνομικό» (video)

6202467

Τροχαίο στη Βουλή: Ξέσπασε η μητέρα του Ιάσονα – «Δεν υπάρχει δικαιοσύνη, ούτε το δίπλωμα δεν πήραν από τον αστυνομικό» (video)

«Δεν θα τελειώσουν ποτέ τα τροχαία όπως πάμε, δεν τιμωρείται κανείς. Είμαι τόσο θυμωμένη, απογοητευμένη»,…

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 47χρονος πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο – Τι ισχυρίστηκε ο δράστης

bharathi kannan BrtCGcrZd10 unsplash

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 47χρονος πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο – Τι ισχυρίστηκε ο δράστης

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 44χρονος, ενεργώντας κατ’ εντολή του 47χρονου, εκτέλεσε με κυνηγετικό όπλο…