Μεσολόγγι: Ερευνες για την εύρεση του όπλου-Στην Πάτρα η σορός του 31χρόνου

Δεν ομολογεί ο κρεοπώλης ο οποίος θεωρείται βασικός ύποπτος για την υπόθεση.

μεσ ερευνες

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι.  Μετά από 18 ημέρες εντοπίστηκε σε βάλτο η σορός του 31χρονου κυνηγού, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τις 4 Ιανουαρίου στο Μεσολόγγι.  Η σορός του εντοπίστηκε στη λιμνοθάλασσα και έφερε τραύματα από κυνηγετικό όπλο τα περισσότερα εκ των οποίων στην πίσω πλευρά του σώματός του.

Από τις πρώτες στιγμές, στον βάλτο της περιοχής «Ευαγγελίστριας» έφτασε στο σημείο ο ιατροδικαστής και μέσω της μακροσκοπικής ιατροδικαστικής εκτίμησης διέγνωσε πολλαπλούς πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο.

Η σορός εντοπίστηκε από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, ενώ το σημείο θα παραμείνει όλο το βράδυ με φύλαξη από την Ελληνική Αστυνομία, ώστε από αύριο να ξεκινήσουν εκ νέου οι έρευνες για την εύρεση του όπλου.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ,  αύριο (23/1) οι έρευνες θα εστιάσουν, εκτός από την εύρεση του όπλου και στον εντοπισμό κινητού τηλεφώνου και άλλων προσωπικών αντικειμένων από τα οποία μπορούν να προκύψουν στοιχεία για την αξιολόγηση της υπόθεσης. «Το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε δεν απέχει πάρα πολύ από εκείνο του εθνικού οδικού δικτύου όπου κάμερα έχει εντοπίσει το επίμαχο διάστημα να κινείται το αυτοκίνητο του 50χρονου κρεοπώλη ο οποίος από την πρώτη στιγμή έχει βρεθεί στο επίκεντρο των ερευνών»

Δεν ομολογεί ο κρεοπώλης

Ο κρεοπώλης, ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον αγνοούμενο και βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση βγήκε από το Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίουεν μέσω έντονων αποδοκιμασιών από τους συγκεντρωμένους. Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, ενώ αμφισβητεί και όσα έχουν προκύψει από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του 50χρονου, τον κ. Μπαλτά, ο κρεοπώλης δεν έχει αποδειχθεί τίποτα απ’ όσα του καταλογίζονται. Ωστόσο, δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα και μετά από την 7ωρη απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.

Αύριο αναμένεται να διενεργηθεί στην Πάτρα η ιατροδικαστική εξέταση

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης θα προσδιορίσει οριστικά αν ο θάνατος του άνδρα επήλθε από τους πυροβολισμούς που δέχθηκε, ή από πνιγμό μετά τους πυροβολισμούς.

Συγκεκριμένα, θα ξεκαθαριστεί αν ο άνδρας πυροβολήθηκε εκεί που βρέθηκε νεκρός, ή σε άλλο σημείο και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στην βαλτώδη περιοχή που εντοπίστηκε η σορός του.

Όσον αφορά στην επίσημη ταυτοποίηση της σορού, αυτή αναμένεται να γίνει στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας, τόσο μέσω της αναγνώρισης από συγγενικά πρόσωπα, όσο και από την εξέταση γενετικού υλικού.

*φωτο αρχείου

Ειδήσεις που ενδιαφέρουν:

Μεσολόγγι: «Πολλαπλά τραύματα από κυνηγετικό όπλο» βρήκε ο ιατροδικαστής στη σορό του Μπάμπη

Επιστολική ψήφος: «Γαλάζιο» στραπάτσο με ευθύνη Κεραμέως – Δεύτερες σκέψεις στον ΣΥΡΙΖΑ

Κιλκίς: Συνταξιούχος δασκάλα δώρισε ασθενοφόρο στο νοσοκομείο-Πούλησε διαμέρισμά της

 

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…