Μεσολόγγι: «Πολλαπλά τραύματα από κυνηγετικό όπλο» βρήκε ο ιατροδικαστής στη σορό του Μπάμπη

Η σορός του είχε τραύματα σε πόδια και πλάτη.

μεσολογγι1

Πυροβολισμούς σε πόδια, πλάτη και χέρια στο άψυχο σώμα του 31χρονου Μπάμπη που εντοπίστηκε στον κάμπο του Ευηνοχωρίου στο Μεσολόγγι διαπίστωσε η ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε επί τόπου στο σημείο εντοπισμού της σορού.  Ο 31χρονος φαίνεται πως πυροβολήθηκε από κυνηγετικό όπλο.

Διαβάστε επίσης-Μεσολόγγι: Προφυλακίστηκε ο κρεοπώλης για τη δολοφονία του 31χρονου – Τον πάνε στον Κορυδαλλό

Μάλιστα, ο ιατροδικαστής βρέθηκε στο σημείο μέσα σε λίγα λεπτά από το χρονικό σημείο που έγινε γνωστή η είδηση της εύρεσης της σορού σε βάλτο στην περιοχή «Ευαγγελίστρια». Τελικά, αμέσως μετά τις ενέργειες του ιατροδικαστή, ανακοινώθηκε και το δυσάρεστο τέλος στο «θρίλερ» των ερευνών και συνεχίστηκε η σύνταξη της ιατροδικαστικής έκθεσης.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, θα γίνει πρώτα αυτοψία και στη συνέχεια θα γίνει η μεταφορά της σορού στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας για περαιτέρω ανάλυση.

Πώς βρήκε τον νεκρό Μπάμπη ο εκπαιδευμένος σκύλος

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται την Κυριακή όταν ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος έκανε κινήσεις που υποδείκνυαν το συγκεκριμένο σημείο.

Ο έμπειρος σκύλος στις συγκεκριμένες έρευνες έδωσε ουσιαστικά ένα πρώτο στίγμα για το που βρίσκεται η σορός. Οι έρευνες επαναλήφθηκαν και σήμερα με το σκυλί να υποδεικνύει και πάλι το ίδιο σημείο αυτή τη φορά ακόμα πιο έντονα.

Η σορός βρέθηκε σε κατάσταση σήψης , ύστερα από 18 ημέρες συνεχών ερευνών στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου.

Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι είναι εμφανές από την αυτοψία στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα ότι ο δράστης ή οι δράστες επιχείρησαν να κρύψουν τον δολοφονημένο Μπάμπη. Βρήκαν πέτρες και άλλα βαριά αντικείμενα και τα τοποθέτησαν πάνω από το πτώμα.

Το ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί ωστόσο μύρισε τη σορό και έτσι επετεύχθη ο εντοπισμός της. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Μπάμπης δεν ήταν δεμένος. Ο δράστης επιχείρησε να τον βυθίσει στο νερό με βαριά αντικείμενα. Το μισό πτώμα ήταν εκτός νερού και το άλλο μισό εντός. Στο σημείο υπάρχουν πολλά ζώα, ενώ επικρατεί φοβερή υγρασία. Η αναγνώριση έγινε εξ αρχής από τα ρούχα. Οι αστυνομικοί αναζητούν το όπλο που εκτιμάται ότι είχε πάνω του ο δράστης.

Από το συγκεκριμένο σημείο είχαν περάσει ξανά άνθρωποι που συμμετείχαν στις έρευνες, ωστόσο, ήταν αδύνατο χωρίς τη βοήθεια σκύλου να αντιληφθεί καποιος τη σορό.

Τέλος, συνεχίζονται οι έρευνες για το όπλο καθώς δεν αποκλείεται να έχει απορριφθεί κοντά στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα.

Τα στοιχεία «δείχνουν» τον δολοφόνο

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι δικαστικές αρχές έχουν στα χέρια τους αναλυτικά και πλήρως χαρτογραφημένες τις τελευταίες κινήσεις του κρεοπώλη.

Ο ένας μετά τον άλλον, οι ισχυρισμοί του βασικού κατηγορούμενου καταρρίπτονται. Από τις τοξικολογικές εξετάσεις δεν απεδείχθη ότι είχε κάνει χρήση ουσιών, την ημέρα που εξαφανίστηκε ο Μπάμπης, όπως ο ίδιος, είχε αρχικά υποστηρίξει.

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Καταγραφή 4

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Ευτυχώς οι δυο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους

Άστον Βίλα: Φίλαθλος έπαθε ανακοπή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Η γυναίκα διασώστης που του έσωσε τη ζωή

Καταγραφή 2

Άστον Βίλα: Φίλαθλος έπαθε ανακοπή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Η γυναίκα διασώστης που του έσωσε τη ζωή

Δραματικές στιγμές στο Villa Park πριν το παιχνίδι της Άστον Βίλα με τον Ολυμπιακό