Newsroom

Newsroom

Μεσολόγγι: Προφυλακίστηκε ο κρεοπώλης για τη δολοφονία του 31χρονου – Τον πάνε στον Κορυδαλλό (video)

Λίγες ώρες μετά την εύρεση του πτώματος του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, ο βασικός ύποπτος της υπόθεσης προφυλακίστηκε

Μεσολόγγι

Την προφυλάκιση του 51χρονου κρεοπώλη αποφάσισε ο ανακριτής, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις και την εύρεση του πτώματος του 31χρονου Μπάμπη στην υπόθεση του Μεσολογγίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο βασικός ύποπτος της υπόθεσης δεν ομολόγησε τη δολοφονία του άτυχου άνδρα, αλλά όλα τα στοιχεία που υπάρχουν δείχνουν ότι ο δολοφόνος του 31χρονου είναι αυτός. Μάλιστα αυτή τη στιγμή μεταφέρεται στις φυλακές Κορυδαλλού κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Ο ίδιος ο 51χρονος όλο αυτόν τον καιρό έπεφτε σε πολλές αντιφάσεις στις καταθέσεις του, με αποτέλεσμα οι αρχές να τον υποψιαστούν ως τον βασικό ύποπτο της υπόθεσης εξαφάνισης, που μετατράπηκε και επίσημα σε υπόθεση δολοφονίας.

 Μεσολόγγι – Πώς αναγνωρίστηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση εξαφάνισης που έχει μετατραπεί πλέον και επίσημα, σε υπόθεση δολοφονίας στο Μεσολόγγι. Η οικογένεια του 31χρονου ενημερώθηκε ότι η σορός του Μπάμπη Κούτσικου εντοπίστηκε στην περιοχή Ευαγγελίστρια στο Μεσολόγγι, σχεδόν 20 μέρες μετά την εξαφάνιση του, δίνοντας τραγικό τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης.

Την είδηση επιβεβαίωσε η Αστυνομία λίγο μετά τις 17:00, μετά την εξέταση της σορού από τον ιατροδικαστή που κλήθηκε και έφτασε άμεσα στο σημείο.

Διαβάστε επίσης: Μεσολόγγι: Βρέθηκε η σορός του Μπάμπη – Όλες οι νέες πληροφορίες

Όπως αναφέρει ένας από τους διασώστες που συμμετείχαν στις έρευνες, η σορός βρέθηκε μέσα σε βάλτο, δεμένη πάνω σε βαρύ αντικείμενο προκειμένου να κρατήσει το άψυχο σώμα του Μπάμπη κάτω από την επιφάνεια.

Mετά από απόφαση του εισαγγελέα, ορκωτός εκπαιδευτής έφτασε το Σάββατο στο Μεσολόγγι και έψαχνε με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο ώστε να βρει γενετικό υλικό. Είναι αυτός ο σκύλος που χρησιμοποιήθηκε στα Τέμπη. Εστίασε σε βάλτους και στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, ενώ χθες συμμετείχαν και εθελοντές και συγγενείς του αγνοούμενου, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στις έρευνες συμμετέχει πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής αλλά και drone.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν τη σορό στον κάμπο εντελώς ακάλυπτη. Μάλιστα, οι αρχές είχαν ξαναπεράσει από εκείνο το σημείο.

Από τα ρούχα φέρεται να αναγνωρίστηκε η σορός

Στη βαλτώδη περιοχή  του Μεσολλογίου που εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η σορός του φέρεται να αναγνωρίστηκε από τα ρούχα που φορούσε το τελευταίο βράδυ πριν από την εξαφάνισή του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του  MEGA, η οικογένεια ενημερώθηκε για την εύρεση της σορού του αγνοούμενου, που εντοπίστηκε στην περιοχή Ευαγγελίστρια στον Κάμπο Ευηνοχωρίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο κρεοπώλης οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας (22/1) στον ανακριτή και βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας στην υπόθεση του Μπάμπη Κούτσικου.

Στις έρευνες για τον 31χρονο, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 4 Ιανουαρίου, συμμετέχει ειδική ομάδα με τρεις σκύλους. Οι αρχές αναμένουν κάποια επιπλέον στοιχεία από τον 50χρονο κρεοπώλη, ο οποίος αρνείται να μιλήσει. Παράλληλα στο «κάδρο» των ερευνών έχει μπει και ο 36χρονος φίλος του, του οποίου το κινητό εξέπεμψε στο ίδιο σημείο με του 31χρονου.

Ειδήσεις σήμερα:

Μεσολόγγι: Εκπαιδευμένος σκύλος «μύρισε» ίχνη στη λιμνοθάλασσα

Η απορία… Παυλόπουλου: «Μήπως ο γάμος ομοφύλων ανοίγει τον δρόμο και σε αδέρφια να συνάψουν σχέσεις;»

Κραουνάκης: Με νέα ανάρτηση ξεκαθαρίζει τι ισχύει για Νταλάρα – «Γιώργο σ΄αγαπάμε»

Τελεσίγραφο του Iσραήλ: Μια εβδομάδα προθεσμία στη Χαμάς για τους ομήρους αλλιώς επιτίθεται στη Ράφα

tanks israel

Τελεσίγραφο του Iσραήλ: Μια εβδομάδα προθεσμία στη Χαμάς για τους ομήρους αλλιώς επιτίθεται στη Ράφα

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου απειλεί εδώ και μήνες να εισέλθει στη Ράφα.