Με εξυπνακισμούς περί… γλώσσας η απάντηση Οικονόμου στη νέα πρόκληση Ερντογάν

Πολύ κατώτερη των περιστάσεων η απάντηση του Γιάννη Οικονόμου που επέλεξε αντί σοβαρής απάντησης να αναρτήσει εξυπνάδες για την ανωτερότητα της ελληνικής γλώσσας.

Με εξυπνακισμούς για την ελληνική γλώσσα επέλεξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου να απαντήσει στη νέα πρόκληση του τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που χθες απείλησε ευθέως την Ελλάδα με διαδοχικές του αναρτήσεις στα ελληνικά.

Ο Ερντογάν χθες δήλωσε γράφοντας στα ελληνικά μεταξύ άλλων ότι: «Η Τουρκία δεν παραβιάζει τα δικαιώματα και το δίκαιο κανενός, δεν επιτρέπει όμως ούτε την παραβίαση των δικαιωμάτων και του δικαίου της από κανέναν. Προειδοποιούμε για άλλη μια φορά την Ελλάδα να συνετιστεί, να μείνει μακριά από όνειρα, ρητορικές και ενέργειες που θα την οδηγήσουν σε αποτελέσματα για τα οποία θα μετανιώσει, όπως συνέβη έναν αιώνα πριν. Η Τουρκία όπως δεν θα παραιτηθεί από τα δικαιώματά της στο Αιγαίο, δεν θα διστάσει και να κάνει χρήση των δικαιωμάτων που τις αναγνωρίζονται από τις διεθνείς συμφωνίες στο θέμα της αποστρατιωτικοποίησης των νησιών».

Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου πάντως απεδείχθη πολύ κατώτερη των περιστάσεων, αφού αντί να σχολιάσει τις ευθείες απειλές του τούρκου προέδρου, προτίμησε να απαντήσει με εξυπνακισμούς για την επιλογή του να απευνθεί στα ελληνικά.

«Είναι αξιοπρόσεκτο ότι ο Πρόεδρος Ερντογάν επέλεξε να εκφραστεί στα ελληνικά. Είναι γνωστό ότι η ελληνική είναι η γλώσσα της λογικής, της ελευθερίας και του δικαίου. Οι μητρικοί της χρήστες και ο δυτικός κόσμος το γνωρίζουν άριστα», απαντά σε ανάρτησή του ο κ. Οικονόμου. 

 

«Όλα εντάξει τώρα κυρία Βούλτεψη; Μάθατε που βρίσκονται τα πτώματα προσφύγων;» -Προσοχή σκληρές εικόνες

«Όλα εντάξει τώρα κυρία Βούλτεψη; Μάθατε που βρίσκονται τα πτώματα προσφύγων;» -Προσοχή σκληρές εικόνες

Το πτώμα ενός άντρα που εντόπισε το πρωί του Σαββάτου (13/8) μέσα στη θάλασσα το…