Newsroom

Newsroom

Mε απειλές απαντάει ο Λοβέρδος στις εξελίξεις για Novartis

«Θα μπλέξουν όσοι επέλεξαν τον ρόλο του υπερασπιστή μιας παραδικαστικής σκευωρίας»

Λοβέρδος 0

Στην κυβερνητική γραμμή που πλέον βλέπει ακόμα και το FBI σαν έναν παγκόσμιο Ρασπούτιν και σκευωρό, προσχωρεί όπως ήταν λογικό και ο πρώην Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.

Μια ιστορία πολιτικό-οικονομικής σκευωρίας χαρακτήρισε την υπόθεση Novartis ο πρώην Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα».

Αυτό σχολίασε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ μετά το νέο έγγραφο που ήρθε στη δημοσιότητα και αποκαλύπτει ότι δύο από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες που ενοχοποίησαν τα πολιτικά πρόσωπα είναι τα ίδια ακριβώς πρόσωπα με τους μάρτυρες που προτάθηκαν από δικηγορικό γραφείο για κατάθεση στις ΗΠΑ.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛΛ τόνισε χαρακτηριστικά: «Νομικά ό,τι λένε αυτοί οι άνθρωποι με τις κουκούλες είναι άκυρο. Επρεπε να φτάσουμε στον Οκτώβριο για να το ομολογήσουν οι ίδιοι οι εισαγγελείς που είχαν παρανόμως δεχτεί την ιδιότητα του μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος σε ανθρώπους που είχαν προσδοκία οικονομικού οφέλους, κάτι που το άρθρο 47β του καινούργιου κώδικα ποινικής δικονομίας και το άρθρο 45 β του παλιού κώδικα ποινικής δικονομίας απαγόρευε. Συνεπώς είναι τόσο πολύ σαφή τα πράγματα που σας υπόσχομαι ότι όταν ξεκινήσει η προανακριτική επιτροπή θα τρίβετε τα μάτια σας» τόνισε ο κ. Λοβέρδος.

«Όσοι έχουν επιλέξει τον ρόλο του υπερασπιστή μιας παραδικαστικής σκευωρίας θα μπλέξουν και πολιτικά και ηθικά» τόνισε ακόμα ο Ανδρέας Λοβέρδος.