Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Θα παντρευτώ μόνο αν επιτραπεί ο γάμος και στους ομοφυλόφιλους» (video)

Η αποστομωτική απάντηση της Μαρκέλλας Γιαννάτου για τον θεσμό του γάμου 

NewsRoom 16/11/2021 | 16:03

Στην εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκε η γνωστή ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες Μαρκέλλα Γιαννάτου και μίλησε για τα σεξιστικά σχόλια που άκουσε όταν έγινε γνωστό ότι διατηρεί σχέση με τον σκηνοθέτη της σειράς, αλλά και για τον λόγο που δεν έχει αποφασίσει ακόμα να παντρευτεί, δίνοντας έτσι μια αποστομωτική απάντηση 

Αναφερόμενη στον δεσμό που διατηρεί εδώ και χρόνια με τον Λευτέρη Χαρίτο, που είναι και σκηνοθέτης στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», δήλωσε ότι: «Έπαθα σοκ όταν μίλησε ο Λευτέρης στο “Πρωινό” για τη σχέση μας. Ήταν συγκινητικό αλλά εγώ δεν θα το έκανα, βαριέμαι να ακούω τα προσωπικά άλλων ανθρώπων είτε τους θαυμάζω είτε όχι».

Σε ότι αφορά τα σεξιστικά σχόλια που άκουσε όταν έγινε γνωστή η σχέση της με τον κ. Χαρίτο, η Μαρκέλλα Γιαννάτου απάντησε ξεκάθαρα πως: «Όταν διάβασα κάπου η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου, νευρίασα. Δουλεύω από το 2005 και δεν ξέρουν ποιος ήταν ο σύντροφός, πριν τον Λευτέρη. Ξαφνικά χάνω ονοματεπώνυμο, αυτό δεν είναι σημάδι πατριαρχίας; Γιατί κανείς δεν ρώτησε για τον Λευτέρη που ήρθε στον ΑΝΤ1, αν τον έβαλα εγώ; Δεν με πόνεσαν τα σχόλια. Δεν είπε κανείς που ήταν ο Λευτέρης και τι έκανε τόσα χρόνια, πριν μπει στον ΑΝΤ1. Μήπως κάτι εγώ έκανα και ήρθε στον ΑΝΤ1; Όχι, επειδή είναι άντρας και μπορεί. Εγώ που είμαι γυναίκα, μάλλον κάποιος με βοήθησε».

«Θα παντρευτώ μόνο αν επιτραπεί ο γάμος και στους ομοφυλόφιλους»

Τέλος, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στην αιτία για την οποία δεν έχει αποφασίσει ακόμα να παντρευτεί, δίνοντας έτσι μια αποστομωτική απάντηση . Όπως δήλωσε η ίδια: «Θα παντρευτώ μόνο αν επιτραπεί ο γάμος και στους ομοφυλόφιλους. Αυτή τη στιγμή δεν επιτρέπεται οπότε αν είναι να κάνω κάτι θα κάνω ένα σύμφωνο συμβίωσης που επιτρέπεται και στους ομοφυλόφιλους».

Δείτε εδώ το χαρακτηριστικό απόσπασμα: