Μαρία Κίτσου: «Ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν με λυπήθηκε» (video)

«Οι συνθήκες της φυλακής και τα γυρίσματα ήταν πολύ σκληρά», είπε η ηθοποιός Μαρία Κίτσου για τον ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες. 

NewsRoom 20/05/2022 | 16:12

Η Μαρία Κίτσου συναντήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής με την Ελένη Μενεγάκη και μίλησε μεταξύ άλλων για τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά Άγριες Μέλισσες. 

«Τη Λενιώ την έχω αγαπήσει από την πρώτη στιγμή. Την ερωτεύτηκα, με συγκίνησε, με άγγιξε πολύ. Την πόνεσα πολύ αυτή τη γυναίκα», είπε η Μαρία Κίτσου και πρόσθεσε: 

«Δεν ξέρω το φινάλε, τα επεισόδια μας έρχονται λίγα λίγα. Φτάνουμε στα τελευταία επεισόδια, μας έχουν έρθει κάποια μαζεμένα τα οποία δεν έχω προλάβει να τα διαβάσω. Αυτό που ξέρω γενικά είναι ότι θα υπάρχει δικαίωση. Εγώ προσωπικά έχω πληρώσει, άλλοι δεν έχουν πληρώσει. Εγώ έχω πληρώσει το μερίδιό μου, έκανα το έγκλημα, κάλυψα τις άλλες τις σουπιές, πήγα τη φυλάκα μου».

Αναφερόμενη στα γυρίσματα που έκαναν στην φυλακή για τις Άγριες Μέλισσες, η Μαρία Κίτσου ανέφερε: «Ήταν πολύ δύσκολο, πολύ βαρύ να το υποδυθώ όλο αυτό, με επηρέασε. Οι συνθήκες της φυλακής, τα γυρίσματα ήταν πολύ σκληρά. Τα κάναμε ρεαλιστικά κι εγώ ήθελα να το κάνουμε ρεαλιστικό. Δεν με λυπήθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης, ούτε εγώ τον άφησα να με λυπηθεί. Μου πετάγανε κουβάδες με νερό, με έδεναν με αλυσίδες κανονικά και το ζητούσα κιόλας. Ήθελα να είναι ρεαλιστικό και να αποτυπωθεί αυτός ο ρεαλισμός στο κοινό, να το νιώσει».

«Δεν θα είχα πρόβλημα να παίξω στην τηλεόραση την επόμενη σεζόν, αρκεί να με προκαλούσε ο ρόλος, να είχε ενδιαφέρον το σενάριο και οι συνεργάτες. Θα έκανα και κωμωδία», είπε η ηθοποιός.