Λοβέρδος … εάλω

Σώπασε κυρά “Δέσποινα” και μην πολυδακρύζεις... Πάλι με χρόνους με καιρούς του Μητσοτάκη θά’ναι...

Λοβέρδος 1 1

Το έχουμε εμπεδώσει. Και στην ΝΔ των ακροδεξιών ηγητόρων με τον ανεπαρκή πρωθυπουργό της κυβέρνησης υφυπουργών, επίσης. Και στο ΚΙΝΑΛ το ξέρουν από καιρό ότι ο “εκλεκτός” υπόδικος για το σκάνδαλο Novartis και πρώην κοινοβουλευτικός τους εκπρόσωπος είναι από τώρα αγκαλιά όχι απλώς με τη Δεξιά αλλά με την ακροδεξιά της. Ξέρουν επίσης ότι η πολιτική φιλοδοξία του επιφανούς στελέχους τους δεν είναι μόνο να ηγηθεί σε ό,τι απέμεινε από το πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑΣΟΚ. Πολιτικός του στόχος είναι να αποκοπεί ο χώρος συνολικά από κάθε σκέψη “προοδευτικής διακυβέρνησης” με την Αριστερά. Να συνεισφέρει προσωπικά τα μέγιστα στο αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο προστρέχοντας στην αγκαλιά του “προοδευτικού” Μητσοτάκη και των ορφανών της χούντας!!!

Το τελευταίο του κατόρθωμα – διαπιστευτήριο προς την εγχώρια Δεξιά ήταν η ανάρτησή του για την επίθεση των ακροδεξιών του Τραμπ στο αμερικανικό Καπιτώλιο.

 Έγραψε:Η μάστιγα των αγανακτισμένων χτύπησε και στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ. Η υπερατλαντική εκδοχή όσων βιώσαμε στην Ελλάδα την προηγούμενη δεκαετία”!!!

 Ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν είναι βλαξ, δεν είναι Άδωνις, ούτε Μπογδάνος, όσο κι αν πασχίζει να τους μοιάσει. Είναι συνειδητά τοποθετημένος στην πλευρά εκείνων που επιδιώκουν τη μετατόπιση του πολιτικού φάσματος προς τα δεξιά. Είναι με εκείνους που έχουν κάνει επιστήμη τα fake news.  Κουβέντα δε λέει για τον ακροδεξιό και παρακμιακό συρφετό της βαθιά διχασμένης Αμερικανικής κοινωνίας των τεράτων. Συμφωνεί με την εγχώρια γκεμπελική προπαγάνδα των λογής-λογής ούγκανων Πρετεντέρηδων που αποκαλούν τους αγανακτισμένους των πλατειών “μάστιγα” κατά της δημοκρατίας!!! Σκόπιμα ταυτίζει την αντίδραση των πολιτών για κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα με τους βανδαλισμούς του πιο καθυστερημένου και παρανοϊκού πλήθους κουμπουροφόρων, ακολούθων ενός ακροδεξιού προέδρου ο οποίος εξέφρασε πολιτικά αυτήν ακριβώς τη νοητική και πολιτική καθυστέρηση. Ξέρει ότι αυτοί που εισέβαλαν στο Καπιτώλιο ΔΕΝ ήταν μαύροι, ρατσιστές ή υπερασπιστές κοινωνικών δικαιωμάτων. Ξέρει αλλά παραπληροφορεί διότι νιώθει μεγαλύτερη συγγένεια με τους εγχώριους Βορίδηδες.     

Ο Λοβέρδος ακολουθεί πιστά το δόγμα του “εσωτερικού εχθρού”, της “ελαττωματικής αριστεράς” το οποίο οικοδομεί η Δεξιά με υπομονή και επιμονή. Ο ίδιος οικοδομεί μύθους βολικούς για την πολιτική του στόχευση. Απευθύνεται σ’ ένα κοινό με φοβικά σύνδρομα, έτοιμο να δεχτεί ως αλήθεια το μύθο που ικανοποιεί το φαντασιακό του αφήγημα: Ότι η “επικίνδυνη” Αριστερά δεν επιτρέπεται να διεκδικεί κυβερνητική πλειοψηφία με αξιώσεις στην αστική δημοκρατία.

Ο Λοβέρδος υπηρετεί το νεοφιλελεύθερο αυταρχικό μοντέλο της ακροδεξιάς που θεωρεί πολυτέλεια τη δημοκρατική λειτουργία του πολιτεύματος και την ανεξαρτησία των θεσμών. Θυματοποιεί τον εαυτό του και τους “ομοτράπεζους” του, στο σκάνδαλο Novartis, επιδιώκοντας να νομιμοποιήσει στη συνείδηση των πολιτών την καταστροφική περίοδο των σκανδάλων της διακυβέρνησης του Σαμαρο-βενιζελισμού… 

Δεν του επέτρεψε τελικά η αστική του “ευγένεια” να γρονθοκοπήσει τον “σκευωρό” Τσίπρα και αποφάσισε να “αποτελειώσει” τον πολιτικό του χώρο καθιστώντας τον συνιστώσα της ΝΔ …

Ας πρόσεχε ο φιλόδοξος Ανδρέας γιατί το … γινάτι βγάζει μάτι..

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη