Λήξη συναγερμού: Ο Πλεύρης… βρέθηκε σε ασφαλές περιβάλλον

Μπορεί ο Θάνος Πλεύρης να αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι τους δημοσιογράφους του Documento όταν του ζητούν μια δήλωση, αλλά αν πρόκειται για το ασφαλές περιβάλλον που εξασφαλίζει μία ανάρτηση στο Twitter, δεν έχει πρόβλημα να τοποθετηθεί δημόσια.

Το Documento αναζητούσε τον φυσικό αυτουργό -εξαιτίας της σύνταξης του πορίσματος της Προανακριτικής Επιτροπής με την ιδιότητα του εισηγητή της πλειοψηφίας- όσων υπέστησαν οι δημοσιογράφοι που κρίθηκαν αθώοι από το Δικαστικό Συμβούλιο του Ειδικού Δικαστηρίου για το σκάνδαλο Novartis, αλλά ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ προτίμησε να μη σηκώσει το τηλέφωνο και να μην απαντήσει σε sms αν και το διάβασε.

Εκ του ασφαλούς, λοιπόν, κι ενώ το documentonews.gr είχε βγάλει… silver alert, ο υπουργός Υγείας ανήρτησε μία δήλωση που αντανακλά και αποτυπώνει ό,τι διέπει και χαρακτηρίζει την ακροδεξιά. Την πολιτική δειλία προ των πολιτικών ευθυνών.

Κι αυτό σημειώνεται γιατί ο κ. Πλεύρης ενώ είχε την ευκαιρία να ζητήσει συγγνώμη απ΄ όσους ταλαιπώρησε με το συκοφαντικό πόρισμα που συνέταξε προκειμένου να ικανοποιήσει ως πολιτικός μπάτλερ τις εκδικητικές ορέξεις του πρωθυπουργικού ζεύγους, προτίμησε να λουφάξει και να μιλήσει για τις διώξεις Δ. Παπαγγελόπουλου και Ν. Παππά. Κατα τ΄ άλλα, όπως θα διαβάσετε, δεν… ήθελε να υπεισέλθει στην ουσία της υπόθεσης.

Η ανάρτηση:

Πηγή: Documentonews

Υποκλοπές: Νέα πυρά Βενιζέλου κατά της κυβέρνησης- «Μίζερη, αδιέξοδη και μάταιη κυβερνητική γραμμή»

Υποκλοπές: Νέα πυρά Βενιζέλου κατά της κυβέρνησης- «Μίζερη, αδιέξοδη και μάταιη κυβερνητική γραμμή»

Απόλυτος στη σφοδρή κριτική κατά της κυβέρνησης για το σκάνδαλο των υποκλοπών, εμφανίζεται ο Ευάγγελος…

To Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες καταγγέλλει τον θάνατο 5χρονης στη νησίδα του Έβρου

To Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες καταγγέλλει τον θάνατο 5χρονης στη νησίδα του Έβρου

Την παρέμβαση των ελληνικών αρχών για τη διάσωση ομάδας προσφύγων που έχουν εγκλωβιστεί σε νησίδα…